7 неща, за които горчиво ще съжалявате след години

5544
7 неща, за които горчиво ще съжалявате след години
Снимка: iStock/Guliver

Понякога живеем само за момента и не си даваме сметка, че действията ни сега ще имат отражение след години. Има неща, които можете да поправите още сега, за да не съжалявате горчиво за тях след години.

1. Всичко вкусно, което си похапвате – вкусно, вредно и пълно със захар. Тялото ни като по-млади изглежда чудесно, но с времето този наш навик не спира и започваме да трупаме излишни килограми, които ни карат да изглеждаме зле. Освен това здравето ни може да се влоши след време, заради всички грешни решения, които сме взимали редовно на трапезата.

25 неща, които да СПРЕТЕ да си причинявате сами

Понякога самите ние сме тези, които правим живота си по-сложен и разваляме щастието, което съдбата ни поднася. За да сме щастливи, тряб...

2. Любовта, която може да изпуснете – всеки човек съжалява за човек от миналото си, който е бил чудесен партньор, но по някаква причина сме избрали да не продължим с него напред в живота. Огледайте се внимателно и вижте с какъв човек сте в момента, държите ли се добре с него и правите ли всичко, възможно за да го задържите? Ако не си представяте живота без него, направете всичко възможно, за да поправите грешките си и да задържите този човек до вас.

3. Скатаването на работа – когато сме млади имаме достатъчно енергия, за да работим на едно, две или три места. Макар че понякога е трудно, сега е моментът да натрупаме познания, опит и спестявания, за да сме спокойни за бъдещето си. Един ден вече няма да сме толкова желани кадри и ще трябва да вземем най-доброто от сега, за да подсигурим бъдещето си. Затова забравете за мързела, а работете като луди!

 4. Прекарването на малко време с близките – никога не правете тази грешка и винаги отделяйте най-много време на семейството си и след това на всичко друго. Използвайте всяка възможност, за да сте заедно – да вечеряте заедно, да пътувате или просто да се видите за малко на разходка и топло кафе. Бъдете там, когато близките ви имат нужда от вас, те са най-важното в живота ви.

5. Ниското ви самочувствие – иронията е, че никога няма да сме по-млади от днешния ден и няма да изглеждаме по-добре от сега. С това искаме да ви кажем, че сте прекрасни и трябва да цените себе си. Ниското самочувствие само може да провали живота ви, сигурни ли сте, че имате основания да страдате от него?

Никога не се влюбвайте в мъж, който...

Любовта понякога е сляпа, но ние никога не бива сляпо да се доверяваме на някого, ако не сме сигурни в чувствата си. Всяка жена трябва ...

6. Да се водите по мнението на другите – животът си е ваш и никой не трябва да ви спира, когато сте в полет към осъществяването на мечтите и плановете ви. Действате така, както сърцето ви подсказва и нека хора, които може временно да са до вас в живота ви, да не са фактор, когато взимате важните решения за вас.

7. Да не пътувате – пътувайте колкото се може повече! Не знаете какви чудеса крие света около нас и само нашата държава е една малка прашинка на фона на всички интересни места по света. Ако имате възможност – пътувайте, опитайте да се порадвате на света навън, защото един ден задълженията могат така да ви погълнат, че да нямате тази възможност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com