7 подаръка, които носят лош късмет

32049
7 подаръка, които носят лош късмет
Снимка: iStock/Guliver

Има подаръци, които може да са крайно неподходящи, особено ако сте наясно каква е символиката им и защо не бива да се подаряват. Ето кои са те и защо трябва да ги избягвате, когато се опитвате да зарадвате някой близък човек.

1. Огледало – не подарявайте огледало на близък човек, защото ако той го счупи, не само него го очакват 7 години нещастие, ами и вас. Енергията, с която сте подарили подаръка, със сигурност е останала в самия предмет и вие ще се окажете замесени в поделянето на „годините нещастие“ при счупеното огледало.

12 крайно НЕподходящи подаръка за мъже и жени

Когато дойде повод да подарим подарък на някой любим човек, често се чудим какво ли би било най-подходящо за него. В този ред на мисли ...

2. Стари бижута – ако човекът, на който подарявате подарък, си пада по антиките и старите предмети, то избягвайте да му подарявате точно стари бижута. Бижутата поемат много от енергията на предишния си собственик, която ви ще прехвърлите на вашия близък човек, на когото правите подаръка.

3. Черни дрехи – не подарявайте черни дрехи на никого, защото се смята, че носят лош късмет. Черният цвят поглъща добрата енергия, а когато се носи по тялото, действа още повече и влияе негативно на човека, който е облечен в него.

4. Увивно растение – непременно се запознайте с това какво растение купувате за някой ваш близък човек. Увивните растения, отглеждани у дома, носят лош късмет, изсмукват доброто от дома и не се препоръчват. Вместо това купете цъфтящо растение, което носи късмет и оптимизъм в дома.

5. Картина – картините у дома са много индивидуален избор и не бива някой да подарява картина на друг. Смята се, че енергията в картините, вложена от всеки художник, е строго индивидуална и трябва да се почувства и избере от самия собственик, а не някой да му подари енергия, от която няма нужда.

Тези предмети носят нещастие - веднага ги изхвърлете

Скъсани и негодни дрехи и обувки, напукани и надраскани съдове – приборите и сервизите за хранене символизират семейството и дефе...

6. Стенен часовник – не подарявайте стенен часовник, смята се, че носи лош късмет. Така се бъркате във времето на семейството и живота им.

7. Книги с тежък сюжет – не подарявайте книги с тежък и драматичен сюжет, защото така давате лоша енергия на човека, на когото сте подарили тази книга. Възможно е тя да повлияе на личния му живот и историята да се повтори под някаква форма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com