7 предмета, които носят късмет в дома

18885
7 предмета, които носят късмет в дома
Снимка: iStock/Guliver

Всички искаме домът ни да е пълен с хармония, щастие и късмет. Затова понякога и самите ние трябва да се погрижим за енергията у дома. Ето какво можете да направите, за да донесете късмет и уют в дома си.

1. Свежи цветя – свежите цветя носят символа на нов живот, на пролет, на щастие и ведрина. Винаги се опитвайте да имате свежи цветя във ваза някъде в дома си, за да заредите стаята с положителна енергия.

Късметче за февруари според зодията ти

Чудиш ли се какво те очаква според зодията ти през месец февруари? Разбери още сега! Приготвили сме късмети за всяка зодия, стискайте п...

2. Прозрачни пердета – не слагайте тежки и плътни завеси в дома си. Смята се, че така задържате слънчевата светлина и добрата енергия далеч от членовете на семейството ви. Тъмните завеси пазят лошото вътре и не позволяват на светлината на озари дома ви. Винаги избирайте леки и ефирни пердета, с които у дома ви винаги да е светло и приветливо.

3. Кръгли предмети – винаги се старайте у дома да имате повече кръгли и обли предмети, които според фън шуй подобряват потока на енергията. Можете да сложите кръгли огледала, гоблени, кръгла масичка за кафе и какво ли още не.

4. Големи огледала – големите огледала се смята, че отразяват положителната енергия и я увеличават многократно. Когато огледалата у дома са малки, се смята, че само изсмукват енергия и нямат силата да върнат обратно светлината.

5. Празен коридор – не претрупвайте коридора си с вещи като обувки например. Мръсните обувки носят в себе си негативна енергия, събирана на всяка крачка из улиците. Затова винаги дръжте коридора си чист, без висящи палта или разхвърляни обувки. Освен това антрето е входът на вашия дом, а от там влиза най-много енергия, която не бива да се „замърсява“ с нищо.

Какво се случва с тялото ни, когато заспим в 22:00 ч.

Ранното лягане е немислимо за много хора – ангажименти, деца, работа до късно или желанието за малко време насаме вечер преди ляг...

6. Фигурка на слонче – знаем, че слонът символизира късмет, щастие и благополучие. Винаги дръжте поне една фигурка на слонче в дома си, която винаги трябва да е обърната с гръб към вратата на помещението.

7. Подкова – подковите носят късмет, всеки знае това! Непременно намерете декоративна такава, която е добре да закачите на входната врата и то от външната страна. Това ще ви предпази от зли сили и негативна енергия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com