7 сигурни знака, че половинката ви НЕ ви изневерява

3842
7 сигурни знака, че половинката ви НЕ ви изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Любовта понякога ни кара да не забелязваме очевидни знаци, че партньорът до нас може би не ни е верен. Кога обаче можем да сме спокойни, че човекът до нас ни е верен, вижте в следващите няколко точки:

1. Винаги се прибира навреме – когато вашата половинка ви каже, че ще си дойде в определен час и винаги го прави, това значи, че просто няма „странични занимания“, за които да се притеснявате. Често пъти закъсненията са знак, че има нещо нередно, заради което всеки път се бави и никога не знае кога точно ще се прибере.

2021 година ще бъде ПРИКАЗНА за тези 7 зодии

Новата година ще ни изненада с много новини, събития и щастливи случки. Особено щастлива и приказна ще бъде за тези 7 зодии, а сега ще ...

2. Имате достъп до телефона му – не че непрекъснато се ровите и търсите из чатовете и комуникацията, която води, но и никога не сте имали ограничен достъп до телефона му. Оставя го където му попадне, дава ви го, за да си проверите нещо и като цяло няма нищо странно в поведението на партньора ви, когато говорим за неговия телефон.

3. Отношенията ви са прекрасни – няма по-голямо потвърждение, че някой ви е верен, когато във връзката ви няма проблеми и се чувствате чудесно. Няма човек, който да тръгне да залита, ако у дома намира любов, подкрепа, страст и всичко, от което има нужда.

4. Работи много – когато един човек има цел, която следва и много иска да постигне, независимо дали това е развитие в кариерата, спортни успехи и пр., той няма време да се занимава с глупости. Именно това е един от знаците, че човекът до вас ви е верен – когато знаете, че полага всички усилия, за да се справи с това, с което се е заел и няма нужда от развлечения като това.

5. Обича и уважава родителите ви – смятате ли, че човек, който обича и уважава родителите ви, прекарва празниците си и е много близък с тях, би направил нещо, за да ги огорчи и да огорчи самите вас? Връзката с родителите е много важна и показателна, че човекът до вас ви е верен и държи на всичко, свързано с вас.

Ето каква символика носи МЕСЕЦЪТ ви на раждане (ЧАСТ 2)

Научете каква символика носи месеца, в който сте родени и какво може да каже той за вашия характер. Със сигурност ще откриете много схо...

6. Говорили сте по темата – за изневярата трябва да се говори още в самото начало на една връзка. Трябва да сте сигурни каква е позицията на другия за това и да се разберете, че ако някога имате проблеми, спрете да се обичате или се случи нещо извънредно, няма да тръгнете да си изневерявате, а ще седнете и ще поговорите. По-добре е да се разделите, отколкото да се ранявате взаимно.

7. Нямате проблеми с интимността – когато често сте заедно, страстта е жива и не можете един без друг, това е сигурен знак, че човекът до вас няма да тръгне да търси на друго място това, което вече има с вас. Страстта е много важен елемент от всяка връзка, затова не я губете никога!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с които да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com