7 странни неща, които се случва с тялото ни, когато се целуваме

13987
7 странни неща, които се случва с тялото ни, когато се целуваме
Снимка: iStock/Guliver

Целувката е едно от най-хубавите неща.

Вижте тези седем странни неща, които се случват с тялото ни когато се целуваме: 

1. Целуването помага да се определи вашата съвместимост

В момента, в който целунете някого, фойерверките започват да изстрелват в хиляди малки звезди или изобщо не усещате нищо.

Целувката е чудесно средство за измерване, за да определите дали има магнитна искра между вас и човек. Тялото ви незабавно изпраща сигнал до мозъка ви да реши дали има съвместимост въз основа на обмена на вашите сензационни рецептори. Още от раждането сте използвали устните и езика си, за да решите кое е добро за вас. Устата ви е супер чувствителна към вашите харесвания и антипатии. Следователно, защо имате вкусови рецептори, които да ви насочват към избора на храна и нивата на температурата, когато пиете нещо горещо или студено. Оформянето е чудесен механизъм за запознанства, за да разберете кой е най-добрият партньор за вас.

5-те зодии, които целуват най-добре

Звездите ще ви помогнат да научите каква ще бъде първата ви целувка с любимия. Някои зодии имат истински талант в това отношение. Така ...

2. Целувките повишават настроението ви

Физическо докосване до устните с човек активира мозъка ви. Мозъкът ви реагира на сигнала, който изстрелва хормони на окситоцин, допамин и серотонин. Те са известни като щастливите или гушкащи хормони, които повишават настроението ви. Когато се чувствате щастливи в живота си, тялото ви е залято от тези хормони. Така че, ако имате лош ден, вземете партньора си или секси „приятел“ за грим сесия. Това със сигурност ще повиши настроението ви, изпращайки добри вибрации през тялото ви.

3. Оформянето на привързаност увеличава интимността и обвързването

Докато заключвате устни с партньор, тялото ви признава това като начин за формиране на привързаност. Когато започнете да се чувствате привързани, започвате да жадувате за близост с партньор за усещане за връзка и сигурност.

Като човек сте здраво свързани в мозъка си, за да искате да чувствате любов или връзка с другите. Страстната целувка включва този малък превключвател, където желаете нуждата, искате повече от добрите неща. Като целува човек, той му дава да разбере, че го приемате и искате да увеличите вашето взаимодействие на интимно ниво.

Как се целуват представителите на всяка зодия?

При зодиите винаги има особености според дадения знак. Дори в неща като целуването. В тази статия сме разгледали как се целуват различн...

Целуването е невербално поведение, казващо: „Харесвам те“ на партньор.

4. Целувките намаляват стреса

Когато сте преуморени от дълъг ден, нивата на кортизол увеличават нарастващия стрес. Един от начините да намалите нивата на кортизол е като се правите с партньор, когато се приберете от работа. Вашите нива ще започнат да намаляват, когато адреналинът започне да се изпомпва през тялото ви, докато се повдигате. Докато се целувате, за да поздравите, оставете стреса си да се изчерпи.

5. Целувките повишават самочувствието ви

Целувките повишават самочувствието и увереността ви, когато се свързвате с партньор. Чувството ви за сигурност ви подтиква да се чувствате като на върха на играта си, когато излезете от вратата за деня.

Кой как се целува според зодията си

Целувката е нещо като визитна картичка в любовта. Тя може да бъде цяла наука и все пак не всеки успява да я владее, за разлика от друг...

Целувка „довиждане“ или „здравей“, ви кара да се чувствате добре и свързани с партньора си.

6. Целувките ви правят да изглеждате по-млади

Докато упражнявате езика си с френска целувка, изследователите казват, че работите с 34 мускула в лицето. Потенциално може да стегне челюстта ви, като поддържа тези зони в тонус и твърдост. Докато въртите езика си, лицето ви образува естествен блясък. Чувствате се и изглеждате по-млади, когато сте по-щастливи като човек. Започнете да се целувате днес, за да държите бръчките далеч.  

7. Оформянето на привързаност възбужда вашата сексуалност

Целувките ви карат да искате повече от човек, с когото извивате езици. Тялото ви казва: "Това е невероятно, дайте ми повече." Естествената способност за усещане на езика ви е насочена към тялото ви, за да почувствате бързина, водеща до по-нататъшно сексуално изследване. Така че, ако искате да увеличите топлината, започнете с целувка на партньора си и нещата непременно ще предприемат естествен начин на действие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com