7 знака, че срещу вас стои лош човек

56655
7 знака, че срещу вас стои лош човек
Снимка: Thinkstock

Много хора нямат усет за човека срещу тях, с когото си комуникират и не могат да усетят точно дали са добронамерени към тях или точно обратното. Има някои знаци обаче, които ни подсказват, че срещу нас стои лош човек с лоши намерения, който е по-добре да избягваме. Ето кои са знаците:

1. Не ви гледа в очите

5 признака, с които да разпознаете злобните хора

Може би не можете да си представите, че някой ви изневерява, заблуждава или ви лъже без капка съзнание, разпространява лъжи и измислици...

Когато някой говори и не ви гледа в очите, а винаги гледа настрани, най-вероятно просто нещата, които казва не са истина или не ви харесва, но се опитва да скрие този факт. Винаги директният контакт очи в очи е знак, че човекът отсреща не крие нищо и няма от какво да се притеснявате.

2. Винаги закъснява

Закъснението е не само признак на невнимание и невъзможност за организиране на времето, а и знак за неуважение. Ако някой човек закъснява всеки път за срещите, които сте си уговорили, то най-вероятно не държи изобщо на тези срещи и се опитва да ви го покаже по всякакъв начин.

3. Говори едно, а прави друго

Много хора са силни на обещания и вечно са много сладкодумни и услужливи, но само когато говорят. След това най-често забравят всичко, което са казали и действат по коренно различен начин. Винаги си имайте едно наум с тези хора и не забравяйте, че обещаното тежи на мястото си и който не го спазва, значи не е искрен и добър човек.

3-те най-лицемерни зодии

Не мислете, че всички са искрени с вас. Не вярвайте на всичко, което чуете. Винаги пазете най-ценното за вас и споделяйте по-малко, за ...

4. Чувате слухове по ваш адрес, споделени само на него

Е, разбира се, че когато кажете нещо на някого, което не бихте искали да достига до ушите на всички и след това всички знаят за какво иде реч, най-вероятно „довереният“ ви човек е разказал всичко, което не е бивало да споделя. Пазете се далеч от хора, които не могат да пазят и най-малките ви тайни, защото представете си какво ще направят с най-съкровените ви такива.

5. Никога не се отзовава, когато ви трябва

Човек, който винаги е първа писта за покани за рожден ден и излизания, но никога не идва, когато наистина имате нужда от него, е човек, който със сигурност няма добри намерения към вас. Заобиколете се от искрени и добри хора, защото хора за „маса“ винаги ще има.

6. Виждате се, само когато на него му е удобно

Човечеството мутира: изчезват мъдреците от устата, появяват се нови кости и артерии

Учени от Австралия откриха, че хората претърпяват микроеволюция, при която еволюционни промени могат да се наблюдават за кратък период ...

Винаги поканите ви за среща увисват във въздуха и все не може да отдели време да се видите. Когато обаче му стане скучно и няма с кого да излезе, винаги се сеща за вас и ви звъни, а вие от желание да се видите – сте първа писта.

7. Не поема отговорност за грешките си

Това са хора, които винаги сочат с пръст другия и никога не казват „извинявай“. Те винаги смятат, че другият човек е виновен за възникналия спор и когато стане нещо, изчезват, докато вие не им се извините. Бягайте далеч от такива хора!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com