7 знака, че срещу вас стои лош човек

56425
7 знака, че срещу вас стои лош човек
Снимка: Thinkstock

Много хора нямат усет за човека срещу тях, с когото си комуникират и не могат да усетят точно дали са добронамерени към тях или точно обратното. Има някои знаци обаче, които ни подсказват, че срещу нас стои лош човек с лоши намерения, който е по-добре да избягваме. Ето кои са знаците:

1. Не ви гледа в очите

5 признака, с които да разпознаете злобните хора

Може би не можете да си представите, че някой ви изневерява, заблуждава или ви лъже без капка съзнание, разпространява лъжи и измислици...

Когато някой говори и не ви гледа в очите, а винаги гледа настрани, най-вероятно просто нещата, които казва не са истина или не ви харесва, но се опитва да скрие този факт. Винаги директният контакт очи в очи е знак, че човекът отсреща не крие нищо и няма от какво да се притеснявате.

2. Винаги закъснява

Закъснението е не само признак на невнимание и невъзможност за организиране на времето, а и знак за неуважение. Ако някой човек закъснява всеки път за срещите, които сте си уговорили, то най-вероятно не държи изобщо на тези срещи и се опитва да ви го покаже по всякакъв начин.

3. Говори едно, а прави друго

Много хора са силни на обещания и вечно са много сладкодумни и услужливи, но само когато говорят. След това най-често забравят всичко, което са казали и действат по коренно различен начин. Винаги си имайте едно наум с тези хора и не забравяйте, че обещаното тежи на мястото си и който не го спазва, значи не е искрен и добър човек.

3-те най-лицемерни зодии

Не мислете, че всички са искрени с вас. Не вярвайте на всичко, което чуете. Винаги пазете най-ценното за вас и споделяйте по-малко, за ...

4. Чувате слухове по ваш адрес, споделени само на него

Е, разбира се, че когато кажете нещо на някого, което не бихте искали да достига до ушите на всички и след това всички знаят за какво иде реч, най-вероятно „довереният“ ви човек е разказал всичко, което не е бивало да споделя. Пазете се далеч от хора, които не могат да пазят и най-малките ви тайни, защото представете си какво ще направят с най-съкровените ви такива.

5. Никога не се отзовава, когато ви трябва

Човек, който винаги е първа писта за покани за рожден ден и излизания, но никога не идва, когато наистина имате нужда от него, е човек, който със сигурност няма добри намерения към вас. Заобиколете се от искрени и добри хора, защото хора за „маса“ винаги ще има.

6. Виждате се, само когато на него му е удобно

Човечеството мутира: изчезват мъдреците от устата, появяват се нови кости и артерии

Учени от Австралия откриха, че хората претърпяват микроеволюция, при която еволюционни промени могат да се наблюдават за кратък период ...

Винаги поканите ви за среща увисват във въздуха и все не може да отдели време да се видите. Когато обаче му стане скучно и няма с кого да излезе, винаги се сеща за вас и ви звъни, а вие от желание да се видите – сте първа писта.

7. Не поема отговорност за грешките си

Това са хора, които винаги сочат с пръст другия и никога не казват „извинявай“. Те винаги смятат, че другият човек е виновен за възникналия спор и когато стане нещо, изчезват, докато вие не им се извините. Бягайте далеч от такива хора!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com