8-те зодии, които ги чакат късмет и успехи през 2020 година

157900
8-те зодии, които ги чакат късмет и успехи през 2020 година
Снимка: iStock/Guliver

2020 г. според китайския календар ще бъде годината на Белия метален плъх, който, като влезе в правата си, незабавно ще вземе под свое попечителство няколко зодиакални съзвездия. Именно тези зодии през 2020 г. ще бъдат най-успешните в професионалната дейност и най-щастливи в личния живот. Кой ще попадне в класацията само след броени дни, научете сега…

8-те зодии, които ги чакат късмет и успехи, през 2020 година:

Най-напрегнатите и стресирани зодии

Ежедневието може да бъде доста стресиращо понякога, но има хора, които приемат всичко случващо се около тях доста по – сериозно о...

Телец - Този знак винаги е търсил стабилност във всичко, но предимно към стабилно финансово положение. Плъхът ще помогне на Телеца да сбъдне мечтата си и през 2020 г. Той ще може не само да организира печеливш бизнес, но и да получат значителни приходи от неочакван източник. Взаимоотношенията в семейството ще бъдат отлични. Има вероятност за голяма покупка, за която всички членове на семейството са мечтали.

Рак - Този знак има невероятен късмет през 2020 г., не само в любовта, но и в работата. Ракът очаква кариерно израстване и по-високи заплати. Има възможност за преместване на друго място на работа с по-благоприятни условия. Очакват се големи промени в личния живот, това особено ще засегне представителите на семейството на тази зодия. Плъхът ще допринесе за попълване семейството на Рака.

Лъв - Настойчивостта и високата интелигентност на този знак ще бъдат оценени от господарката на годината. Те ще са печеливша работа и високи доходи от бизнес. В любовта Лъвът също ще има късмет. Плъхът ще се опита да помогне на самотните да намерят своята сродна душа, а тези, които вече са намерили любовта си да изграждат хармонични отношения. Господарката на годината няма да забрави за основното желание на Лъва - да свети и завладява всички, така че през 2020 г. ще ги чакат много празнични и социални събития.

Дева – Тази зодия винаги се е отличавала със способността да спестява и харчи само за най-необходимото. Плъхът наистина ще хареса такъв житейски подход, така че през годината, това ще помогне на Девата да печели и да спести от това, за което мечтае толкова отдавна. Господарката на годината, също ще благоприятства любовната връзка на този знак: Девата ще срещне любовта на живота си и просто ще загуби главата си.

5-те зодии, които ще се оженят през 2020

Пред нас е новата 2020 година - пълна с любов и романтика, която ще даде много познанства и дати. И ако някои знаци на зодиака ще се ра...

Везни - Естетите в живота ще бъдат доволни от подаръка на новата година - голяма сума пари, която ще спечелят по най-неочаквания начин и веднага ще изхарчат за заветния луксозен предмет. След като получи желаното, Везните най-накрая ще могат да преминат към личен живот, в който Плъхът също ще направи някои корекции. Самотните представители на тази зодия ще се влюбят в идеалния човек, според тях онези, които са женени, ще зарадват своята сродна душа с пътуването, за което отдавна са мечтали.

Скорпион - Един предпазлив, настойчив и внимателен Скорпион ще открие през 2020 г. такива възможности, за които само е мечтал. Той може да очаква излитане през редиците, финансово възстановяване, както и осъществяване на професионални идеи. Скорпионите са късметлии и влюбени - чака ги бурна романтика, която ще прерасне в сериозна връзка.

Стрелец - 2020 г. е времето, когато тази зодия ще се чувства всемогъща. В 2020 г. всичко, за което Стрелецът е мислил, ще бъде незабавно осъществено. Той може да очаква богатство, повишаване статута в обществото, както и голяма любов. Именно тя ще вдъхнови Стрелец за много безсмислени подвизи, които ще му дадат усещането за свобода и щастие, което е забравено в изминалата година.

Риби - През 2020 г. нежен, отзивчив представителят на зодия Риби ще може да събере около себе си само истински приятели, които ще повярват в него и ще го ценят. На тях може да разчита да го подкрепа във всички начинания. В годината на Плъха много Риби ще решат да открият собствен бизнес. И това ще е правилен ход - бизнесът ще донесе стабилен доход. Щастието ще бъде близо и за влюбените. Раците ще могат да изградят хармонични и силни отношения с тези, които са толкова скъпи на сърцето им. Има голяма вероятност за дългоочакваното попълване на семейството.

6-те най-щастливи зодии през 2020

Какво ли ще е влиянието на планетите, какво да очакваме в 2020 г? Важно е, да се разбере, че въпреки пълната сила от влиянието на висш...

Не мислете, че късметът ще е на страната само на тези знаци. Самите ние сме ковачите на нашето щастие, така че всеки може да превърне Годината на Плъха в най-добрия период от живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com