X
 
 

8-те зодии, които ги чакат късмет и успехи през 2020 година

102582 0
8-те зодии, които ги чакат късмет и успехи през 2020 година
Снимка: iStock/Guliver
2020 г. според китайския календар ще бъде годината на Белия метален плъх, който, като влезе в правата си, незабавно ще вземе под свое попечителство няколко зодиакални съзвездия. Именно тези зодии през 2020 г. ще бъдат най-успешните в професионалната дейност и най-щастливи в личния живот. Кой ще попадне в класацията само след броени дни, научете сега…

8-те зодии, които ги чакат късмет и успехи, през 2020 година:

Най-напрегнатите и стресирани зодии

Ежедневието може да бъде доста стресиращо понякога, но има хора, които приемат всичко случващо се около тях доста по – сериозно о...

Телец - Този знак винаги е търсил стабилност във всичко, но предимно към стабилно финансово положение. Плъхът ще помогне на Телеца да сбъдне мечтата си и през 2020 г. Той ще може не само да организира печеливш бизнес, но и да получат значителни приходи от неочакван източник. Взаимоотношенията в семейството ще бъдат отлични. Има вероятност за голяма покупка, за която всички членове на семейството са мечтали.

Рак - Този знак има невероятен късмет през 2020 г., не само в любовта, но и в работата. Ракът очаква кариерно израстване и по-високи заплати. Има възможност за преместване на друго място на работа с по-благоприятни условия. Очакват се големи промени в личния живот, това особено ще засегне представителите на семейството на тази зодия. Плъхът ще допринесе за попълване семейството на Рака.

Лъв - Настойчивостта и високата интелигентност на този знак ще бъдат оценени от господарката на годината. Те ще са печеливша работа и високи доходи от бизнес. В любовта Лъвът също ще има късмет. Плъхът ще се опита да помогне на самотните да намерят своята сродна душа, а тези, които вече са намерили любовта си да изграждат хармонични отношения. Господарката на годината няма да забрави за основното желание на Лъва - да свети и завладява всички, така че през 2020 г. ще ги чакат много празнични и социални събития.

Дева – Тази зодия винаги се е отличавала със способността да спестява и харчи само за най-необходимото. Плъхът наистина ще хареса такъв житейски подход, така че през годината, това ще помогне на Девата да печели и да спести от това, за което мечтае толкова отдавна. Господарката на годината, също ще благоприятства любовната връзка на този знак: Девата ще срещне любовта на живота си и просто ще загуби главата си.

5-те зодии, които ще се оженят през 2020

Пред нас е новата 2020 година - пълна с любов и романтика, която ще даде много познанства и дати. И ако някои знаци на зодиака ще се ра...

Везни - Естетите в живота ще бъдат доволни от подаръка на новата година - голяма сума пари, която ще спечелят по най-неочаквания начин и веднага ще изхарчат за заветния луксозен предмет. След като получи желаното, Везните най-накрая ще могат да преминат към личен живот, в който Плъхът също ще направи някои корекции. Самотните представители на тази зодия ще се влюбят в идеалния човек, според тях онези, които са женени, ще зарадват своята сродна душа с пътуването, за което отдавна са мечтали.

Скорпион - Един предпазлив, настойчив и внимателен Скорпион ще открие през 2020 г. такива възможности, за които само е мечтал. Той може да очаква излитане през редиците, финансово възстановяване, както и осъществяване на професионални идеи. Скорпионите са късметлии и влюбени - чака ги бурна романтика, която ще прерасне в сериозна връзка.

Стрелец - 2020 г. е времето, когато тази зодия ще се чувства всемогъща. В 2020 г. всичко, за което Стрелецът е мислил, ще бъде незабавно осъществено. Той може да очаква богатство, повишаване статута в обществото, както и голяма любов. Именно тя ще вдъхнови Стрелец за много безсмислени подвизи, които ще му дадат усещането за свобода и щастие, което е забравено в изминалата година.

Риби - През 2020 г. нежен, отзивчив представителят на зодия Риби ще може да събере около себе си само истински приятели, които ще повярват в него и ще го ценят. На тях може да разчита да го подкрепа във всички начинания. В годината на Плъха много Риби ще решат да открият собствен бизнес. И това ще е правилен ход - бизнесът ще донесе стабилен доход. Щастието ще бъде близо и за влюбените. Раците ще могат да изградят хармонични и силни отношения с тези, които са толкова скъпи на сърцето им. Има голяма вероятност за дългоочакваното попълване на семейството.

6-те най-щастливи зодии през 2020

Какво ли ще е влиянието на планетите, какво да очакваме в 2020 г? Важно е, да се разбере, че въпреки пълната сила от влиянието на висш...

Не мислете, че късметът ще е на страната само на тези знаци. Самите ние сме ковачите на нашето щастие, така че всеки може да превърне Годината на Плъха в най-добрия период от живота си.

Actualno.com

Етикети:

Блумбърг бие рекорди по харчене за кампанията си
Блумбърг бие рекорди по харчене за кампанията си

Безпрецедентна сума наскоро надмина предишните рекордни разходи по време на цялата кампания на Барак Обама за преизбирането му през 2012 г.,...

КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията
КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията

Овен Очаква ви най-романтичната среща, която сте имали досега. Телец Пътуване, което ще ви запознае с много специален човек. Близнаци Няма...