9 женски имена, които привличат мъже (ЧАСТ II)

11580
9 женски имена, които привличат мъже  (ЧАСТ II)
Снимка: iStock/Guliver

Както се оказа, женските имена не са просто набор от букви, а кодирани магически послания. Те по някакъв начин засягат мъжете. Сред голямото разнообразие, обаче има ТОП-9 женски имена, които винаги привличат и дори вълнуват представителите на силния пол. Кои са те, вижте сега:

В продължение…

Кеш късмет - 5 зодии, които ще забогатеят в началото на есента

Астролозите са посочили няколко зодии, които ще открият, какво е истинското богатство, още в самото начало на есента. Кои са те, вижте...

Любов 

На артистичността и общителността на тази жена може, само да й се завиди. Именно тези качества карат мъжете да й се доверяват истински. Въпреки това, дори да има много кандидати за ръката и сърцето й, Любов не бърза да даде отговор. Тя е прекрасна домакиня и верен приятел. Тя дълго ще търси принц на бял кон, за да не губи чувствата си напразно.

Мартина

9 женски имена, които привличат всички мъже (ЧАСТ I)

Експертите уверяват, че: името не е просто набор от букви, а мистериозно заклинание, което може да предскаже съдбата. Пътят до сърцето...

Красивата и чаровна, тя знае как да обича да се облича луксозно, за да развълнува мъжките фантазии. Тази дама, винаги има много почитатели, но не бърза да се омъжва. Тя просто харесва вниманието на силния пол, но да прекарва младостта си в почистване и бебешки пелени, според убежденията й е неразумно.

Олга 

Тя е женствена и чувствителна дама. Винаги е заета, но в свободното си време се посвещава на разговори за възвишеното и духовното с различни господа. Тази ситуация, обаче не трае дълго. След като се омъжи, Олга винаги ще му остане вярна на избраника си.

Коя е тайната черта в характера на всяка зодия?

Всеки от нас има черта от характера си, която не показва масово пред околните. Има една част от нас, която много малко хора са виждали ...

Виктория

Както означава „победа“ в превод и жената с това виме е кредо в живота. Ярко и очарователно, това момиче никога няма да бъде лишено от внимание. Притежателката на това име не трябва да е фатална красавица, тъй като силата й се крие във вътрешното ядро, което позволява на мъжа да се отпусне малко. Виктория веднага дава да се разбере, че е готова да преодолее всякакви трудности с любимия си, но само ако наистина го иска.

Лилия

Мила и нежна жената с име Лилия винаги ще се къпе в мъжкото внимание. Трябва обаче да е нащрек. Използвайки чар, тази дама ловко манипулира противоположния пол. Наред с това е прекалено влюбена. Нейният избраник трябва да работи усилено, за да докаже на любимата си, че е най-добрият и не трябва да гледа в другите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com