9 женски имена, които силно привличат мъжете

14172
9 женски имена, които силно привличат мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Когато един мъж се влюби, за него имат значение много неща – външния вид на жената, поведението ѝ, начинът на обличане и дори името ѝ. Името на човек носи определена енергия и дава сигнали на противоположния пол, които могат да бъдат много привлекателни, особено ако имената са следните:

1. Никол – Никол е френската версия на името Николай, а то означава победител. Жените с това име имат имен ден на 6 декември. Мъжете си падат по звученето на френските имена, с Никол е изискано и много секси име, което начина се харесва много на силния пол.

5-те български женски имена с най-силна енергия

Имeтo ни cлужи прeз цeлия ни живoт и e eднo oт глaвнитe нeщa, c кoитo ни пoмнят. Имa имeнa, кoитo прaвят пo-гoлямo впeчaтлeниe oт други...

2. Паола – името Паола е производно от латинското Павел, а значението му е скромен човек. Имен ден имат на 29 юни, а името им носи нотка увереност и женственост, която мъжете забелязват. Жените с това име често имат много обожатели и само трябва да изберат един от всички!

3. Виктория – името Виктория знаем, че носи значението на победа. Това име звучи много дръзко и силно за мъжете, а много мъже си падат по независим и силни жени. Освен това името може и да е често срещано, но е изключително красиво и влияе положително на нагласите на мъжкия пол.

4. Андрея – Андрея е женската форма на Андрей, а значението на името е мъжествен. В тях обаче няма нищо мъжествено, освен способността им да се справят с всичко в живота. Мъжете обичат мъжките момичета, които не хленчат за всичко и имат силата да се справят с какво ли не.

5. Десислава – от старобългарски Десита означава човек, който търси и намира слава. Мъжете си падат по дълги и звучни женски имена, а Десислава е точно такова.

5 имена на мъже, които изглеждат големи женкари

Има мъже, за които е обичайно да се казва няма да пропусне нито една пола. Такъв мачо може да е семеен човек, но зад скромния му външен...

6. Ева – името Ева означава живот. То е фино и красиво женско име, а често се свързва и с непорочност и невинност. Жените с това име си падат по шопинга и екзотичните пътувания, което ги прави приключенски настроени към живота. Силният пол обича кратките и женствени имена, а Ева е точно такова!

7. Анна – значението на Анна е благоразположение и милост, което идва от иврит. Жените с това име са много нежни и разчитат силно на мъжа до себе си. Силният пол е привлечен от това име, защото звучи женствено и красиво, а жените, които го носят, често отговарят именно на това описание.

8. София – изискано и аристократично име, което мъжете много харесват, защото им носи значението на доза зрялост и отговорност.

9. Лилия – мъжете обожават жени, които носят имена на цветя. Лилия е едно от най-красивите и женствени имена, а жените, които ги носят, са грациозни, любвеобвилни и много отдадени на човека до себе си.

Какво ще ви се случи според зодията през 2021 година

Всеки един от нас иска да знае какво го очаква през следващата 2021 година, особено ако 2020 година не е била такава, каквато сме си я ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com