9 признака, които издават, че в дома ви се е случило нещо много лошо

19532
9 признака, които издават, че в дома ви се е случило нещо много лошо
Снимка: Pixabay.com

Англичаните обичат да казват: “Моят дом е моята крепост”. И са страшно прави!

Всеки се чувства защитен в жилището си и няма нищо по-хубаво от това след тежък и напрегнат ден да се прибереш у дома.

Понякога обаче и най-уютното и комфортно жилище може да крие огромни опасности заради натрупалата се в него негативна енергия.

Не е добре, когато в една къща няма енергия.

Още по-лошо е обаче, когато тя е пълна с отрицателна енергия. Това носи не само умора и раздразнителност, кавги и изтичане на пари, но и болести и дори унищожаване на семейството.

За да избегнете всички тези проблеми, ще ви разкрием как да разберете, че домът ви е натрупал отрицателна енергия и спешно се нуждае от „лечение“.

1. Появили са се мравки и хлебарки

Ако хлебарки и мравки внезапно са се появили в дома ви, трябва да знаете, че за това си има някаква основателна причина. Паразитите носят отрицателна черна енергия. Ордите от насекоми изяждат стените на вашия дом и вредят на здравето ви.

Опитайте се да се отървете от тях, дезинфекцирайте и почистете пространството. Имайте предвид, че появата на насекоми заради мърляви съседи не означава, че в дома ви има негативна енергия. Проблемът обаче трябва да се реши по най-бързия начин!

2. Вещите ви непрекъснато се губят

Забелязали сте, че непрекъснато изчезват някакви неща? За съжаление, хаосът, който цари в дома ви, не винаги е главният виновник вещите да изчезват. Най-вероятно това се дължи на напрегнатата атмосферата.

Щом изчистите енергийното пространство, всичко в семейството ви ще се успокои и ще се възцари хармонията. Тогава и нещата ще спрат да се губят и винаги ще бъдат на местата си.

3. Домашните ви любимци боледуват

8 предмета у дома, които ни карат да чувстваме постоянна умора

Домът е мястото, където искаме да се отпуснем и да презаредим силите си след изморителния работен ден. За целта правим всичко възможно,...

Животните имат способността да усещат всякакви изменения в общата енергия на къщата. Щом има твърде много негативизъм или зад стените на къщата се съхраняват лоши спомени, домашният любимец започва да се чувства зле.

Котките са много податливи към това и по състоянието им лесно може да се определи атмосферата в къщата. Горещ нос, летаргия и липса на апетит говорят, че в жилището ви се е натрупала прекалено много отрицателна енергия.

4. Стайните растения съхнат

Ако дори кактусът започне да умира, се замислете добре за хармонията и енергията на къщата си. Растенията разкриват отрицателно, но не могат да се справят с него.

Не се опитвайте да спасите изсъхналото цвете, а се погрижете за атмосферата в дома си. Изчистете пространството от енергийна мръсотия и забравете за конфликтите и кавгите. В положителна и хармонична среда растенията отново ще започнат да цъфтят и да радват окото.

Защо домът ви не изглежда добре, въпреки редовното чистене и подреждане

Чистотата и редът не винаги зависят само от количеството мокро почистване. Лошо осветление, тъмни мебели Светлите нюанси визуално уве...

5. Лампите и електрическите уреди изгарят без причина

Излизането извън строя на електрическите ви уреди и техника и изгарянето на лампите показват, че нещо с дома ви не е наред. Електрическите уреди спират да работят поради натрупването на отрицателна енергия. Те мълчаливо намекват за твърде много неприятни ситуации, случили се в този апартамент.

Не поправяйте щетите! Изхвърлете всичко развалено. Така ще успеете да намалите отрицателното и да изчистите пространството.

6. Поява на неприятна миризма

Неприятните миризми, появяващи се без причина, говорят за негативните събития, настъпили в дома ви и за натрупването на тъмна енергия. Опитайте се да изясните причината за негативите и да се отървете от тях.

8 признака, че в дома ви се крие опасност

Може би смятате, че домът ви е едно от най-безопасните за вас места, но понякога може да се окаже, че това не е така. Дори постоянно да...

Пробвайте да изчистите енергийното пространство на жилището си и се вгледайте внимателно в поведението на членовете на семейството. Хармонията и спокойствието в къщата ще ви помогнат да се справите с този проблем.

7. Вратите и прозорците се отварят и затварят сами

Внезапното и безпричинно отваряне и затваряне на врати и прозорци трябва да ви действа като предупреждение, че нещо неприятно и лошо се случва в дома ви. Да стоиш в такова пространство е доста плашещо. А последиците могат да бъдат много неблагоприятни.

Най-доброто решение на проблема е да почистите пространството от черната енергия.

8. Крановете и тръбите не спират да текат

7 неща в дома ви, които ви правят нещастни

У дома трябва винаги да ни е уютно, щастливо и спокойно, но има вещи, които пречат на пълното ни щастие, когато се приберем вечер след ...

Ако редовно ремонтирате крановете и тръбите, които постоянно текат, най-добре е бързо да потърсите причините за нарушената хармония и лоша атмосфера в жилището си. Микроклиматът се влияе не само от негативни събития, но и от лоши мисли, идващи от гостите ви.

Старайте се да почиствате пространството от отрицателна енергия по-често.

9. Членовете на семейството ви не спират да се карат и сърдят

Кавгите и конфликтите са най-явните знаци за къща с лоша атмосфера. Всички ругатни и обиди, които започват сякаш от нищото, са провокирани от отрицателна аура.

В стая, където се е случило нещо лошо, дори и най-добронамерените и учтиви обитатели ще започнат да спорят и да мърморят. Някои семейства, след преместването си в нов дом, престават да се карат и започват да живеят мирно и щастливо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно