9-те най-кратки и смислени истории за ЛЮБОВТА

40822
9-те най-кратки и смислени истории за ЛЮБОВТА

Любовта е най-святото и чисто чувство на света. При наличието на доказателства, дори и най-големите скептици са склонни да повярват в съществуването и. Представяме ви няколко романтични истории, изпълнени с мили жестове и мигове на щастие, които не просто доказват съществуването на любовта, а и разрастването и с годините.

1. Баба и дядо са на около 70 години. Веднъж докато говорех с дядо, баба влезе в стаята, а дядо с възхищение възкликна: „Ето го моят свят!“. Други думи не бяха необходими, това беше най-милото нещо, което някога съм чувал.

3-те зодии, които не искат сериозно обвързване

Има периоди в живота на човек, в които не е готов за обвързване и нищо не би се получило. Понякога имаме нужда да останем сами със себе...

2. Една сутрин съпругът ми беше станал 20 минути по-рано, за да зашие дупката на едната от ръкавиците, така че пръстът ми нямаше да замръзва в студените зимни дни. И двамата сме претоварени, без никакво свободно време и препълнени графици. Цялата блъсканица около коледните празници не оставяше дори време за обяд. Той почти не ми прави комплименти, не ми подарява и цветя, но това, което направи ме остави без думи. Едно малко доказателство за безграничната му любов.

3. Днес съпругът ми каза: „Само ако знаех каква невероятна съпруга ще станеш, щях да дойда при теб още, когато се научих да ходя“.

4. Миналата година съпругът ми трябваше да пътува по работа извън града точно на сутринта на Свети Валентин, но все пак се беше погрижил за това да ме изненада. Когато се прибрах у дома след работа, намерих на масата шоколадова торта с картичка, съдържаща точните три думи: „Само за теб!“.

5. Когато татко липсва на мама, тя взима парфюмът му и пръска на всякъде из стаята, за да усеща неговото присъствие. Когато татко се прибере и усети аромата, винаги казва: „Виждам, че си си мислила за мен!“

Как трябва да се обича всяка от 12-те зодии?

Как трябва да се обича всяка зодия, за да е щастлива. Едни търсят страстта, други спокойствието, а трети от всичко по малко. Ето как се...

6. Влюбих се в момиче, което има проблеми със слуха. Тя учи жестомимичен език. Аз също го уча, за да мога един ден да я поканя на среща.

7. Баба ми се омъжила като по-млада за мъж, който не е обичала. Въпреки това, се влюбила лудо в друг мъж, но поради обстоятелствата не могли да бъдат заедно. Години по-късно, на около 90 години, при пълна случайност се срещат при престоя на баба в болница. Първите думи на младежката и любов били: “Най-накрая те открих!“. Те решиха да прекарат оставащите си дни заедно.

8. Днес се събудих и осъзнах, че вече съм гримирана. Когато попитах съпругът си как се е случило, той ми обясни, че го е направил, за да мога да поспя 20 минути повече.

9. Със съпругът ми излязохме снощи да се разходим из града – просто разкарване и приказки. Изведнъж една млада двойка се приближи към нас и поиска да разменим имейлите си, за да можем да поддържаме връзка. Младата двойка ни обясни, че забелязали как си говорим и се целуваме, и направили ни направили много снимки. Тези архиви на щастливи моменти се добавиха към семейния ни албум, който трупахме цели 25 години в съвместен живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com