9 знака, които подсказват, че един човек е лъжец

10443
9 знака, които подсказват, че един човек е лъжец
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е да се почувствате измамени, когато осъзнаете, че даден човек не е бил искрен с вас ?

Голяма част от хората де опитват да покажат най - добрата версия на себе си и често прибягват към лъжи. Определено не е лесна задача да разпознаете неискрените хора. Все пак, има някои знаци, които ще ви помогнат да се справите с хората, които не казват истината. Тези хора най - често са комплексирани и се страхуват да се държат естествено.

7 лъжи, с които всички сме свикнали

Толкова пъти са ни повтаряни определени неща, че сме започнали автоматично да им вярваме, без да се замислим над същността им. А когато...

Вижте кои са те знаците, които ще ви подскажат, че общувате с неискрен човек :

1. Купува си прекалено скъпи вещи - Човек, който купува неща, които не отговарят на финансовото му положение е неискрен. Той прави това, за да заблуди хората около себе си. Вероятно дълго време събира пари, за да си позволи да изглежда толкова скъпо.

2. Търси комплименти - Постоянно предизвиква хората да правят му комплименти за начина на обличане, прическата, държанието и външния вид като цяло.

3. Не уважава личното ви пространство - Независимо, че знае, че имате някаква работа, той не спира да ви звъни и пише съобщения. Не уважава факта, че имате и други приятели и интереси. Иска да прекарвате времето си с него, когато той прецени. Ако се наложи, ще ви принуди да отложите ангажиментите си.

4. Разказва измислени истории за себе си - Неискреният човек обикновено е склонен да измисля различни случки, които имат за цел да накарат другите хора да се възхищават. Слушайте внимателно, докато говори. Възможно е да се оплете в лъжите си и вие ще забележите това.

9 лъжи, които всички мислим за истини

Повечето хора си мислят, че добре разбират причините, които определят постъпките им. Правим нещо, защото се стремим към моментно удовле...

5. Говори интелигентно - Неискрените хора често използват интелигентни думи, които никой не разбира. По - смешното е, че и той самия не разбира какво говори. Просто се стреми да изглежда интелигентен, но по този начин показва точно обратното.

6. "Случайно" споменава цените на вещите си - Неискрените хора доста често уж без да искат споменават колко пари са дали за даден артикул. Уверяваме ви, че правят това наочно. Просто се опитват да се похвалят.

7. Мнението му се мени според събеседниците - Той често мени настроението и мнението си, когато общува с различни хора. Опитва се да се хареса на всички, за да се впише в различни среди и компании.

8. Съгласява се с всички - Държи се лицемерно и се съгласява с мнението на събеседниците си. Доста често предпочита да не защитава собствената си позиция, защото не иска да създава конфликти с никого.

9. Говори силно и се смее натрапчиво - Неискреният човек иска всички да го слушат и да му обръщат внимание. Иска всички погледи да са приковани към него. Често прекъсва събеседниците си и не показва уважение към тях.

Най-честите 9 лъжи, които жените използват

Доказано е, че жените умеят да лъжат много добре и доста често не можеш дори да заподозреш, че това което казват е лъжа. Понякога, об...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно