Комплиментите, които всеки мъж иска да чуе

53503
Комплиментите, които всеки мъж иска да чуе
Снимка: Instagram

Всеки човек обича да получава комплименти, не мислим, че има смисъл да говорим на тази тема. Факт е обаче, че мъжете правят комплименти на жените доста по-често, отколкото жените на мъжете.

Все пак и мъжете искат да се чувстват ухажвани и обгрижвани. За тази цел трябва и жените да правят комплименти на мъжете. Правили ли сте го? Ако не сте, то е време да опитате. Днес обаче няма да си говорим за комплименти от типа "Красив си!", "Имаш уникално тяло!", "Харесва ми новата ти блузка!" и т.н. Напротив, ще си говорим за комплименти, които са много по-значителни.

100 комплимента, които ще накарат хората да се усмихнат

Комплиментите са един от най-бързите и лесни начини да накарате някой да се чувства по-добре за себе си. Има допълнителен бонус, когато...

Ето ги и комплиментите, които всеки един мъж мечтае да чуе от жената до себе си:

1. "Чувствам се спокойна с теб" - Всяка жена търси връзка с човек, с когото да се чувства в безопасност. Мъжът пък се стреми точно към това- да накара жената до себе си да се чувства спокойна и обичана. Това е наистина голям комплимент за тях, защото това означава, че са изпълнили основната си задача. Ако наистина има мъж в живота ви, който ви кара да се чувствате по този начин, по-добре го споделете с него. Ще се почувства наистина много добре. А той ще бъде толкова горд със себе си, че ще направи всичко възможно да ви накара да се почувствате още по-добре.

2. "Винаги ме разсмиваш "- един мъж обикновено се опитва да развеселява жената до себе си. Чувството за хумор е едни от най-важните качества в един мъж, а признанието, че го притежава е наистина огромен комплимент за даден мъж. Ето защо, ако той наистина успява да ви разсмее всеки път, не се колебайте да му го кажете.

3. "Нещото, което харесвам най-много в теб" - когато имате възможност, изтъквайте положителните качества на мъжа до себе си. По този начин ще му направите огромен комплимент и ще го мотивирате да продължава да се държи по този начин. Можете да използвате фрази като "Нещото, което харесвам най-много в теб е ...", "Това го правиш най-добре" и т.н. По този начин той не само ще се почувства добре, но и ще се почувства специален.

10 комплимента, които жените МРАЗЯТ

Всички жени харесват комплиментите, стига те да са добре поднесени. Някои хора понякога не успяват да се изразят добре и комплиментите ...

4. "Ти ме караш да..." - Помислете как ви кара да се чувствате мъжа до вас, по какъв начин ви въздейства и какво влияние има той над вас. По този начин той ще осъзнае, че наистина е много значим за вас. Това определено ще го накара да се чувства добре. Достатъчно е да кажете "Ти ме караш да се усмихвам, когато ми е най-тъжно", това е фраза, която може да накара всеки мъж да се почувства обичан и желан. Ако обичате този човек, той със сигурност има подобно влияние над вас, просто го споделете.

5. "Приятелите ти са готини" - За мъжа е изключително важно една жена да харесва най-близките му приятели. Те обикновено се стараят да се държат добре, за това оценявайте всяко едно тяхно усилие. Ако наистина харесвате компанията му, просто го споделете. Това ще го накара да се почувства добре, защото наистина е много важно да харесвате приятелите му. Опитайте се наистина да се сближите с тях, защото те са семейството, което сам си се избрал. Заслужава си да сте в наистина добри отношения с тях, ако искате нещата между вас да се получат.

6. "Справяш се толкова добре в професията си "- Голяма част от жените имат прекалено големи очаквания от мъжете, когато става въпрос за професия и финанси. Точно заради това е много важно да умеете да правите комплименти, свързани с професията. По този начин всеки мъж се мотивира и започва все повече да вярва в себе си. Комплимент от любима жена, свързан с професията, би се харесал на всеки един мъж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com