Антихороскоп: Какви са тъмните страни от характера на мъжете с тези зодии (ЧАСТ I)

12712
Антихороскоп: Какви са тъмните страни от характера на мъжете с тези зодии (ЧАСТ I)
Снимка: https://www.pexels.com/

Тази прогноза ще разкаже на жените за тайните пристрастия на техните господа!

Но какво, ако искате да знаете всичко и дори повече за партньора си? Астролозите уверяват, че и от това има изход! И това е антихороскоп. Той отразява всички онези черти на различни видове мъжки характери, които всеки човек може да срещне. Всичко в него е без украса - само голи факти.

Овен

Мъжът Овен е агресивен, упорит, нетърпелив и безпощаден. Такъв джентълмен казва, че мисли, без да пести чувствата на другите. За съжаление романтизмът не му е присъщ, така че не очаквайте цветя. Не бива обаче да бъдете и умни: такъв мъж презира нацупените и педантични дами, защото се чувства незначителен. Основната му отличителна черта е бързата загуба на интерес към нещо ... или дори към някого.

Телец

Мъжът Телец е този човек, който е безумно скучен. По природа той е бавен и флегматичен. Вместо да съзерцава красивото, той ще предпочете да говори само за проблемите си. В същото време е напълно непредсказуем и в случай на заплаха е в състояние да потъпче противника от нищото. Телецът е ужасно ревнив и притежателен човек. Ако искате да се сприятелите с него, храните го вкусно и го галете.

Близнаци

Този тип кавалер е най-ветровит: днес той спи с един, утре - с друг. Близнаците не виждат недостатъци в себе си и затова обвиняват другите за всички грехове. Интересен факт: мъжете, родени под този знак, са добре изглеждащи само, когато са млади и след това отпадат от погледите ни.

Рак

Той е страховит собственик, който не търпи възражения. Стъпка надясно, стъпка наляво - той има всичко под контрол. На етапа на бонбонено-букетния период това може да изглежда пикантно за дамата, но в брака, уви, тя ще е разочарована. Раците също са патологични лъжци. Заслужава ли си да свържете живота си с тях? По-добре помислете?

Лъв

За такъв мачо красивият спътник е просто поредният трофей, необходим за установяване на собственото му „аз“. Идеалната му жена е робиня, готова да следва безспорно указанията на господаря си. Силен човек до него, обаче няма да търпи, както и прекалено възрастен човек с нотки на мимически бръчки.

Дева

Мъжът Дева е студен и непроницаем, лаконичен и придирчив. Това обаче не е всичко. Основният проблем на Девата е пълната асексуалност. Вместо здравословни интимни връзки, целувки и прегръдки, избраникът му може да разчита само на съвместно пътуване и хранителни стоки. Разбира се, има и изключения, но и те не са по-лесни с тях. Такъв джентълмен приема всяка дума на жена с враждебност, така че дори малка шега може да се разглежда като груба обида.

Следва продължение…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...