Антихороскоп: Какви тъмни черти на характера имат мъжете с тези зодии (ЧАСТ II)

13454
Антихороскоп: Какви тъмни черти на характера имат мъжете с тези зодии (ЧАСТ II)
Снимка: https://www.pexels.com/

Прелиствайки страниците с хороскопи, съвременна жена се надява да намери отговора на толкова труден, но жизненоважен въпрос: „Представителя на коя зодия ще е идеален за нея?“. И така, напред - без конкретика, само с учтиво описание на чертите на характера, малко подобно на реалността.

В продължение…

Везни

Мъжът Везни е онзи господин, който напълно оправдава назоваването на собствената си зодия. Той е тих и спокоен, дипломатичен и нежен, но е много трудно да се изчака отговор от него. Той не иска да спечели дамата, а по-скоро кажете "да!" на този, който му внушава идеята за собствената идеалност. Мъжът Везни с цялото си сърце мрази кавгите и конфликтите и затова никога няма да се съгласи "просто да говори" за връзките. Вътрешният му свят е уникален и крехък. Толкова, че никой не смее да го унищожи. В противен случай ще бъдете безшумно изритани, през вратата.

Скорпион

Той е кавалер, притежава уникална енергия. Той привлича, преподава, но след това, без зрънце съжаление, разбива мечтите на жените на пръски. Скорпионът крие пълната си несигурност зад гордостта и жестокостта. Заслужава ли си стотици сиви косми по главата? Само избраницата от него, може да реши.

Стрелец

Този човек е забавен и оптимистичен. Изглежда, добре и ето го - перфектно! Обаче е рано да се радваме. Точно така - подсвирвайки и подскачайки - Стрелецът върви през живота, което в превод означава: не очаквайте просперитет и постоянство от него. Разбира се, добре е, когато човек като него е наблизо, но без стабилни доходи планирането на голямо семейство, едва ли ще проработи.

Козирог

Ако в живота има истински консерватори, това са Козирозите. Те са съпричастни, страстни, но в същото време достатъчно прагматични и сдържани, за да си позволят да се отклонят поне малко от общоприетия модел на поведение. Мъжът Козирог винаги ще предпазва нежно своето лично пространство от злия свят и ако пусне дама в него, тогава не може да мечтае за правото на грешка. Една неудобна фраза и можете да забравите за "пътя" към сърцето на любимия.

Водолей

Този мъж би могъл да бъде наречен гений, ако не заради съмнителните му навици, то заради безусловното подчинение от околните. Той смята любимата си жена за лична робиня. Той е доволен да знае, че някой има нужда от него, но в същото време не е готов да сподели чувствата си. Той обича свободата и никога няма да се съгласи да се обвърже със сериозни задължения. Е, освен ако ползите не са очевидни.

Риби

В характера му, колкото и да е странно, преобладават женските черти. Той е уязвим, прекалено емоционален и свръхчувствителен. Положителните страни на Рибите са надеждността и стабилността. Все още обаче няма нужда да се надяваме на лесни отношения с него. Такъв господин ще измъчва любимата си и при всяка възможност припомня старите оплаквания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно