Астролозите посочиха най-опасните дати за сватба през 2021

14975
Астролозите посочиха най-опасните дати за сватба през 2021
Снимка: iStock/Guliver

Изборът на подходящ партньор не е единственото условие за перфектния брак. Астролозите смятат избора на датата на сватбата за един от особено важните моменти. Много от старите традиции днес нямат практически смисъл. Днес това, което е било добро за предците, може да причини непоправими щети на съвременното поколение.

Когато избирате датата на регистрация на брака, е важно да се ръководите от няколко основни правила. Първо - без сватби в дните на затъмненията и близките до тях. "Танците" на Слънцето и Луната могат драстично да променят живота на младоженците и то към лошо. Това сериозно скъсява живота на брака: 3,5 пъти по-често води до развод!

Разберете какъв ще бъде бракът ви според месеца на сватбата

Месецът, в който сключваме брак, оказва влияние върху продължителността му и развоя на събитията в него. Януари Двойките, които сключ...

Второто правило е никога да не сключвате брак на потенциално опасни дати. През 2021 г. те са само четири: 26 май, 10 юни, 19 ноември и 4 декември. Енергията на тези дни е изключително отрицателна.

Третото правило е да се избягва бракът през май. Ако личния астролог настоява за ден в този "ужасен" месец, струва си да се вслушаме в думите му.

За фазите на Луната можете да забравите. Забраната за брак под намаляваща Луна е остатък от миналото. На растяща Луна се сключвал брак, когато булката и младоженецът не са се виждали. Трябва да обърнете внимание на фазите на Слънцето и Луната: новолуние, пълнолуние, четвъртини. Това са дати, които символизират конфликта между мъжкото и женското начало.

Новолунието е идеално за жени, които приветстват патриархалния начин на живот. Сливането на Слънцето и Луната в този случай символизира пълното подчинение на жената на мъжа.

Никога няма да забравя съветите, които ми даде баба преди сватбата

Баба ме подготви за живота след сватбата. Тя ми сподели прости, но същевременно безценни житейски съвети, които ще запазят брака през г...

Що се отнася до красивите дати, които уж носят безпрецедентно щастие на младите семейства, на практика ефективността на този метод е сведен до нула. Залагайки на красиво число, рискувате да бъдете сериозно измамени. По-добре би било да се използват добрите аспекти между Слънцето. Обикновено има четири или пет такива дни в месеца.

Влиянието върху брака на Венера е от голямо значение. Ако в хороскопа тя заема водеща позиция, тогава определено няма нужда да се страхувате от развода. Ако е слаба, е много наивно да разчитате на дълги и силни чувства.

През 2021 г. Венера ще бъде в най-благоприятно положение в периодите от 25 февруари до 21 март, от 15 април до 8 май, от 16 август до 10 септември. Най-малкото влияние на планетата е от 22 март до 14 април, от 22 юли до 15 август, от 11 септември до 7 октомври. Лошо е и, когато Венера е ретроградна. През 2021 г. това е от 19 декември до 31 декември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com