Броколи в кафето е най-новата мода в интернет, вижте защо

7421
Броколи в кафето е най-новата мода в интернет, вижте защо
Снимка: Thinkstock

Постояно се появяват нови, различни трендове, свързани с кафето. Например - модата да се добавя канела. Също така се казва, че добавянето на малко масло към кафето е добро за вас. Мислите, че това е странно? Любопитно ни е тогава да чуем какво мислите за тенденцията за кафе, която имаме за вас днес.

Броколи

Феновете на здравословното хранене следват през последните години задават новите тенденции. Малко сок от цвекло или смути не е нищо ново за истинския фанатик на тема здравословно хранене. Сега има нещо ново, което трябва да опитате, казват те. Оказва се, че можем да направим кафето си по-здравословно, като добавим към него малко броколи.

Здрави, по-здрави, най-здрави

Броколито отдавна не е просто зеленчук, който ядем за вечеря. Той се възприема като идеалната съставка за добавяне към смути. Тогава защо да не го добавим към кафето си? Вероятно това са мислили феновете на здравословното хранене от Австралия, тъй като там сега се продава този нов продукт: броколи на прах. Това е прах, който можете просто да добавите към кафето си.

Броколи на прах

Ако трябва да избирате между сочен бургер и малко броколи, изборът се прави лесно. Много хора ще изберат нездравословна закуска пред здравословна. Ето защо австралийската правителствена организация CSIRO се обедини със земеделската група Hort Innovation, за да открие начин да накара хората да ядат повече зеленчуци. Броколите са пълни с желязо, витамини и манган и затова им е хрумнала идеята да направят прах от зеленчука.

Броколи в кафето

Вече кафенетата в Австралия (които доставят по домовете, бел.ред.) добавя праха към своите лате и капучино напитки.

И така, как е на вкус? Собственикът на магазина го описва като похапване на голяма чиния броколи в течна форма.

Обърнете внимание на видеото по-долу, което показва хора, които опитват кафе с броколи.

Навсякъде се появяват тенденции за кафе. Например вече сме написали статия за ползите от добавянето на канела към вашето кафе. Също така се казва, че добавянето на малко масло или масло към вашето кафе е добро за вас. Мислите ли, че това е странно? Тогава ни е любопитно да чуем какво мислите за тенденцията за кафе, която имаме за вас днес!
„Захар?“ „Не, благодаря, но бих искал малко броколи в кафето си, моля.“
Броколи
Феновете на здравето следват последните години хранителните тенденции от години. Малко сок от цвекло или зелен смути не е нищо ново за истинския фанатик на здравето. Сега има нещо ново, което можем да опитаме: това е тази тенденция за кафе. Оказва се, че можем да направим кафето си по-здравословно, като добавим към него малко броколи.
Здрави, по-здрави, най-здрави
Броколито отдавна не е просто зеленчук, който ядете на вечеря. Зеленият зеленчук отдавна се възприема като идеалната съставка за добавяне към смути. Тогава защо да не го добавим към кафето си? Вероятно това са мислили здравните фанатици от Австралия, тъй като там сега се продава този нов продукт: броколи на прах. Това е прах, който можете много просто да добавите към кафето си.
Броколи на прах
Ако трябва да избирате между сочен бургер и малко броколи, изборът се прави лесно, бихме казали. Много хора предпочитат да изберат нездравословна закуска пред здравословна. Това е нещо, за което австралийската правителствена организация CSIRO държи много. Ето защо CSIRO се обедини със земеделската група Hort Innovation, за да търси начин да накара хората да ядат повече зеленчуци. Броколите са пълни с желязо, витамини и манган и затова им хрумна идеята да направят прах от зеленчука.
Остатъци от броколи
Прахът е направен от остатъци от броколи. Те се събират и след това се сушат и обработват. Това има две предимства: намалява растителните отпадъци и преработените броколи се използват за направата на здравословен продукт. Според хората, които са разработили праха, яденето само на две супени лъжици от него е равно на изяждането на цели броколи. Едно австралийско кафене, разположено в Мелбърн, беше първото, което добави праха към своите лате и капучино. И така, как е на вкус? Собственикът на магазина го описва като похапване на голяма броколи в течна форма.
В момента прахът все още се тества и е в по-нататъшно развитие. Все още не е известно дали прахът ще си проправи път и до останалия свят. Искате ли да опитате?
Обърнете внимание на видеото по-долу, което показва хора, които опитват Brocc-saue.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com