Бъди неустоима в 5 лесни стъпки

3461
Бъди неустоима в 5 лесни стъпки
Снимка: Istock/Guliver

Голяма част от жените вярват, че ключът, водещ към красотата, се намира на дъното на козметичната им чантичка. Може би има един милион причини да вярват точно в това. В повечето случай те се оценяват точно по външния им вид, а медиите и поп-културата съвсем услужливо подкрепят това. Потвърждава го и гигантската бюти индустрия - изваяна фигура, плътни устни, изкусен макияй... направо истинска красота!

Истинската красота обаче е нещо съвсем различно. И не чак толкова сложно.

Нека да се спрем на 5 качества, които спокойно могат да направят от всяка жена неустоима красавица. А те нямат нищо общо с четката за пудра и червилото...

1.Страст

Жена без страст и увлечения е безлична и скучна. Често се случва животът така да ни завихри, че да не можем да намалим скоростта и да намерим време точно за тези неща, които ни правят истински щастливи и ни носят голяма радост. Тогава вече животът се превръща просто в едно съществуване. Жената, която добре осъзнава колко ценен е животът, винаги намира време за страст, защото не можеш да препускаш, без да се наслаждаваш. Да наблюдаваш този, който преследва мечтите си, и то - със страст, е едно от най-красивите качества на човека.

Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири

2. Съпричастност

Егоистичните и студени жени обичат само себе си. А кой обича тях? Ако една жена няма способността да изпитва съпричастност и състрадание към другите, кой ли би направил същото за нея? Съпричастността на една жена, без значение дали е любима, приятелка, майка или колега, е онова вълшебно невидимо лепило, което държи здрави взаимоотношения. Една жена, която добре знае как да дава и получава любов, е много по-привлекателна и желана, ако я сравним с тази, която е ангажирана само със себе си и своите чувства.

3. Интелект

Много хора грешно смятат, че красота и интелект са несъвместими. Но този стереотип всъщност има действие в две посоки - от тук се подразбира, че умните жени не са красиви! Пренебрегвайки нечий интелект, все едно крещиш: " Нямам нужда да разбирам света, трябва той да ме разбере".

Интелектът и знанието дават власт. А това е секси.

4. Вкус към забавленията

Няма как някой да обича унили и подтиснати хора - това е напълно ясно. Естествено, че няма как една жена да бъде жизнерадостна и весела през цялото време. Тя си има нейните трудни периоди и разочарования. Но чувството на благодарност за всичко, вкусът към приключенията, което предлага животът, със сигурност е много по-привлекателно, отколкото вяло да следва рутината и да приема житейските възможности за даденост.

Какъв шофьор сте според зодията

5. Упоритост

Едва ли има по-красиво нещо на света от жена, която никога не би се предала. Без значение за какво става въпрос - отношения, кариера или здраве. Светът обича и се прекланя на борците! Нали не разбирате това твърдение погрешно? Да имаш цел и да се бориш до край за постигането ѝ - това е красиво! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com