Черният хороскоп на древните гърци подлуди интернет

44847
Черният хороскоп на древните гърци подлуди интернет

Така нареченият черен хороскоп на древните гърци се състои от 10 „тъмни” знака, всеки от които е посветен на митично създание. Мрачната нотка в този зодиак обаче не трябва да ви плаши, защото той нашепва любопитни тайни от дълбините на вашата душа.

8 януари – 12 февруари: Кентавър

Бебе и любовна приказка за 3 от зодиите до края на ЕСЕНТА

Съвсем скоро животът ви ще се обърне в положителна насока. На някои от зодиите им е писано да им се сбъднат  някои от най-смелите ...

Вие сте импулсивни и дори първични натури. Водещи са страстите и емоциите, благодарение на които нерядко избухвате и реагирате по-остро от необходимото.

Кентавърът е наполовина човек, наполовина кон. Именно това е причината за двойствеността на характера ви. Животинската ви природа често надделява над разума.

13 февруари – 18 март: Харпия

Злопаметни и отмъстителни – това са “тъмните” ви черти. Не познавате значението на думата “прошка”. Когато някой ви нарани, впрягате целия капацитет на високия си интелект, за да създадете коварен и изпипан план за мъст.

19 март – 24 април: Пегас

5-те зодии, без които светът не би оцелял

Има зодии, без които светът не би бил същия. Те притежават качества, с които помагат на всичко около себе си. Тези 5 зодии са...Телец ...

Вие сте може би най-големите добряци в елинския зодиак. Стига обаче да не бъдете поставяни в окови. Защото личната ви свобода за вас е над всичко. Не понасяте скуката и рутината, затова и връзките ви не са от най-дълготрайните.

25 април – 30 май: Цербер

Подобно на триглавото куче, пазещо изхода на подземния свят, вие сте непреклонни и нетърпими към всичко, което не се вписва в представите ви. Трудно допускате хора до себе си и сте склонни към интровертност и депресивни състояния.

31 май – 3 юли: Сатир

Вие сте сладострастниците на елинския зодиак. Поставяте плътските удоволствия над всичко, склонни сте към изневери и непостоянност в любовта. Изключително суетни сте, но зад фасадата от перфектно поддържана кожа и хубав грим криете завидно висок интелект.

4-те слънчеви зодии, които ОГРЯВАТ зодиака

Това са зодиите, които гледат на живота от хубавата му страна. Те са оптимистите, които ни вдъхват кураж и вярват в нас, дори когато ни...

4 юли – 10 август: Сирена

По примера на морските сирени в древногръцката митология, които примамват и отвличат корабокрушенците, вие владеете до съвършенство изкуството на съблазняването. Ловко манипулирате всички около себе си и нямате навика да зачитате чуждото мнение и желание.

11 август – 15 септември: Грифон

Осанката на митичния грифон съчетава в себе си образите на краля на животните (лъв) и краля на птиците (орел). Затова вие се чувствате като крале на света и често сте прекалено себични. Открити сте и не понасяте “игрички под масата”. Материалната страна почти не играе роля в живота ви.

16 септември – 22 октомври: Химера

Единствената зодия, която си пасва с всички в любовта

Трудно е да спечелим сърцето на човека, за когото мечтаем. Чудим се дали ни е писано да бъдем заедно, ще си паснем ли и какво ще се слу...

Притежавате висок интелект и меко и фино поведение. Винаги постигате целите си, умеете да прикривате емоциите си и сте на “ти” с лъжата и лицемерието.

23 октомври – 30 ноември: Сфинкс

Определено сте човек на крайностите. Един ден сте на ръба на депресията и психическия срив, а на следващия буквално преливате от щастие. Егото ви е огромно и често изпадате в конфликтни ситуации.

1 декември – 7 януари: Минотавър

Големият ви е проблем е, че сте нерешителни. Склонни сте към депресивни състояния. Ранимата ви душа търси само и единствено любов и разбиране и страда много, когато бива разочарована.

Научи се как да обичаш себе си според зодията

За да бъдете уравновесени и щастливи, трябва да обичате себе си. За да можете да обичате някого, първо трябва да обичате самите вас. Ак...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com