Четири зодии, които предпочитат да търсят истината във виното

6547
Четири зодии, които предпочитат да търсят истината във виното
Снимка: iStock/Guliver

Предразположението към консумация на алкохол е на генетично ниво и зависи от много фактори. Човек може да се роди в семейство на наследствени алкохолици, но никога през живота си няма да посегне към чаша.

Със същия успех може да се случи точно обратното: човек се ражда в интелигентно семейство на въздържатели и израства като пияница. Астролозите смятат, че звездите имат голямо влияние върху човека.

6 начина да направите виното по-вкусно

Всяко хранене не е пълно без бутилка хубаво вино. Всеки има свои собствени предпочитания за вкус, марка и метод на производство. Някой ...

Овен

Овните правят всичко в живота си от сърце. Това са упорити хора, не знаят нищо за мярката. Това поведение се отнася и за употребата на алкохолни напитки. Овните са естествено енергични, общителни и активни личности. Тяхната изразителност не остава незабелязана, затова те винаги са в компанията на хора. Често този знак се появява в различни компании, където алкохолът тече като река.

Овенът не може да бъде задържан дори тук, той отново ще изпревари цялата планета. След като пият, Овните губят всякакъв контрол над себе си и са готови за всякакви подвизи.

Близнаци

Този знак рядко ще откаже да прекара време в добра компания с „чаша чай“. Веселите и общителни Близнаци стават още по-приказливи и дружелюбни. При тях и в трезвите хора има достатъчно екстравагантност и ако пият, можете дори да загасите светлината и да хвърлите граната. Все пак е добре, ако втората му природа, скрита от любопитни очи, не се събуди в тази двойствена личност. Близнаците могат да бъдат напълно неадекватни и непредсказуеми персони.

8 факта за ползите от червеното вино

Чаша сухо червено вино не само ще ви помогне да се отпуснете след тежък ден, но и ще подобри благосъстоянието ви. Ето какви се ползите...

Скорпион

Представителите на този знак имат твърде емоционален и лесно уязвим характер. Скорпионът по никакъв начин няма да покаже вътрешната си душевна болка на външен човек. По-скоро би я измил мълчаливо със силни напитки, отколкото да признае проблемите си. Предимството на Скорпионите е, че могат да пият без мярка, но във всяка ситуация запазват контрол над себе си.

Риби

Хората, родени под водния знак, са много склонни към алкохолизъм. За разлика от силните и волеви Скорпиони, Рибите са твърде податливи, отстъпчиви и неспособни да се контролират. Те не обичат да поемат отговорност, затова най-често ги водят.

За тях е по-лесно да бъдат подчинени на някого, отколкото да имат свое „аз“. Освен това Рибите имат перфектно развита способност за съпричастност . Те са състрадателни хора, готови да приемат и стоплят всеки деградирал човек. Естествено, те рядко успяват да коригират характера на друг човек, но попадането под негово влияние е невероятно лесно.

Кои са най-полезните сортове вино?

Когато се консумира умерено, виното е изключително приятен начин да завършите един стресиращ ден. Ако трябва да бъдем честни, щом става...

Разбира се, не всички представители на изброените знаци обичат да надничат в чашата. Сред тях има и такива, които не понасят миризмата на алкохол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com