Dacia на Автомобилен салон София 2013

14535
Dacia на Автомобилен салон София 2013
Акцентите: атрактивни условия при покупка и новия Logan MCV.

За пръв път в България Dacia ще представи Logan MCV. Другите акценти на щанда на марката ще са бестселърите – Dokker, Sandero и Duster.

По време на Автомобилен салон София, Dacia Duster ще се предлага със специална оферта. Duster може да бъде закупен с един подарък по избор измежду трите ни предложения: безплатно Dacia КАСКО за първата година на регистрация; безплатно техническо обслужване до 3 години, включващо първите три регулярни технически обслужвания, според предписанията на производителя; безплатно гориво на стойност 1100 лева с ДДС за бензиностанции ЕКО. Офертата е валидна за всички нива на оборудване на Duster.

Citroen на Автомобилен салон София 2013

В зала 1 на „Интер Експо Център“, „Автомотор Корпорация“ АД ще разположи своята експозиция върху двуетажен щанд...

От представянето си през 2008 Logan MCV е реализиран в обем от 340 000 бройки в около 40 държави по света. Окуражена от тези силни пазарни резултати, Dacia представя новия Logan MCV.

Подобно на новите Logan и Sandero, новият Logan MCV предлага съвременен стил във формата на комби и атрактивен интериор. Той е голям и функционален, с просторен интериор (пет пълноразмерни седалки за петима възрастни хора) и обем на багажника от 573 литра.

Разширеното ново оборудване включва аудио-навигационна система MediaNav, круиз контрол с ограничител на скоростта, сензори за паркиране на заден ход и Eco режим на работа на двигатели TCe 90 и 1,5 dCi. Новият бензинов TCe 90 двигател, познат от новите Logan и Sandero, ще го има и при Logan MCV. TCe 90, както и дизеловият двигател 1,5 dCi поддържат текущите разходи изключително ниски, a удоволствието от шофирането идва без компромис по отношение разхода на гориво или CO2 емисиите.

Chevrolet на Автомобилен салон София 2013

През 1935 година, Chevrolet слага началото на автомобилите SUV с представянето на своя модел Caryall Suburban. Днес, 78 години по-късно...

Новост е и лимитиранат серия Duster Adventure. Той предлага монтирани на покрива офроуд фарове, навигация GPS Garmin 350 LM с топографска карта. Лимитираната серия Adventure предлага избор от два цвята – Ледниково бял и Перлено черен – и двата подчертани със специален екстериорен декор и отличителни бродерии по тапицерията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com