Датата ви на раждане не е случайна! Тя определя съдбата ви

40941
Датата ви на раждане не е случайна! Тя определя съдбата ви
Снимка: iStock/Guliver

Идеята за разгадаване на бъдещето вълнува човечеството от незапомнени времена. Още преди много години са се появили методи за гадаене и разкодиране на житейската съдба на всеки от нас. Някои от тях продължават да се използват и днес. Така например в нумерологията числата от личната ни информация се използват за проследяване на нашия характер, заложбите ни и какво ни очаква в живота. За целта обаче първо трябва да изчислим личното си число, което се получава, когато съберем всички цифри в датата си на раждане и ги сведем до едноцифрено число.

Ето и един пример. Да речем, че сте родени на датата: 01.01.2000 г. Тук трябва да съберете: 0+1+0+1+2+0+0+0=4.  Вашето лично число е 4. Продължете да четете, за да разберете за съдбата и характера си според нумерологията и вашето лично число от 1 до 9.

Лично число 1

Рано или късно късметът ви се усмихва. Но щастието ви не е резултат само от случайност, а и от всички неуморни усилия, които полагате. Борбена натура сте и не се отказвате лесно. Инатът ви е пословичен и околните никак не са доволни от него, ала и те се възхищават на всички ваши постижения. Въпреки всички сбъднати мечтите не обичате да се хвалите, защото сте суеверни и предпочитате да действате мълчаливо.

Лично число 2

Вие имате късмет, но сте твърде непостоянни. Мените настроенията си по 10 пъти на ден, а покрай различните емоции сменяте и намеренията си. Трудно можете да бъдете прочетени, защото сте потайни, а и прекалено непредвидими. Но пък с вас винаги е интересно и хората ви обичат. А ако се научите на дисциплина и постоянство, няма да имате равни на себе си!

Лично число 3

Знаете, че безплатен обяд няма. Всяко нещо си има цена и вие сте готови да я платите. Гледате да не се оплаквате прекалено и разчитате повече на действия, отколкото на думи. Борите се сами, защото искате да сте независими. Не храните илюзии, че някой ви е длъжен за нещо. Понякога ви наричат сурови и безсърдечни, но само вие знаете от какво сте се лишили, за да бъдете там, където сте днес.

Лично число 4

Вие сте човек, който умее да се наслаждава на живота и да извлича максимума от всяка ситуация. Знаете, че всяка монета има две страни. Предпочитате да се фокусирате върху позитивите и да мислите по-малко за недостатъците. Умеете да се приспособявате към различни условия и това ви помага да запазите хладнокръвие и бодрост дори в трудностите.

Ангелски числа: Какво означават и защо ги виждате?

Ангелските числа са числа, които се повтарят и виждаме много често през живота ни. Чудили ли сте какво означават и защо ги виждате непр...

Лично число 5

В любовен план ще имате редица трудности преди намирането на истинското щастие. Възможно е дори да имате два брака зад гърба си. В кариерата обаче ще ви потръгне повече, като вашите колеги ще са ви и приятели. Най-важното е, че винаги ще има човек, на когото да разчитате, дори и сърцето ви да бъде разбито.

Лично число 6

Няма пълно щастие и вие сте живото доказателство за това. Но пък сферата, в която ви върви най-много, ще осветява дните ви с такъв силен плам, че няма да се чувствате ощетени от съдбата. Всъщност ще сте благодарни за това, което имате, и ще полагате усилия, за да го съхраните. А това, в което не ви бива, ще оставите за другите.

Лично число 7

Какво вещае нумерологията за 2021 година

Почти краят на 2020 година е. Събитията от изминалата година, причинени от пандемията, оставиха малцина без последствия, както психичес...

Вие сте много капризни, недоверчиви и взискателни. Но това ви лишава от ценни моменти на истинско щастие. Заслепени от амбициите си, понякога не виждате късметът, който е точно до вас. Търсите успеха далеч, а той е точно под носа ви.  Оценявайте повече хората и нещата, които са около вас от самото ви раждане.  Те са по-скъпи от всичко друго.

Лично число 8

Не сте човек без късмет, но сигурно точно така ви се струва. Причината е, че сте адски негативни и виждате само лошото във всяка ситуация. Недоверчиви сте и твърде плахи. Винаги смятате, че другите са по-добри от вас. Заради своята неувереност непрекъснато изпускате златни шансове в живота си и сте все недоволни.

Лично число 9

Вашият страх от провал ви пречи да сте истински щастливи. В ранната си възраст ще изживеете някои разочарования, които ще оставят отпечатък в съзнанието ви и ще ви накарат да се съмнявате във възможностите си. Преодолейте травмите и продължете да се борите. Писано ви е да сте щастливи, но първо трябва да се отървете окончателно от лошите спомени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com