Дебют на криминалната драма „54 часа“ и нови сезони на Мърдок и Полдарк по Epic Drama през февруари

16856
 Дебют на криминалната драма „54 часа“ и нови сезони на Мърдок и Полдарк по Epic Drama през февруари
Снимка: Epic Drama

Детектив Уилям Мърдок и най-романтичният герой на Epic Drama, Рос Полдарк, се завръщат с нови сезони, очаквайте и дебюта на екшън драмата в две части „54 часа“ на изключителния 29 февруари - в Дома на епичната драма - epicdrama.bg – през февруари.

Знаете ли, че Канада е единствената страна, която отбелязва рождения ден на кралица Виктория с национален празник? Той се пада в последния понеделник на месец май, предхождащ 25 май. Любимият ни детектив Уилям Мърдок, обаче, се завръща в Дома на Епичната Драма още в първия понеделник на февруари, при това - с нов сезон!

Седмият сезон на „Криминалните случаи на Мърдок“ започва на първия в историята Ден на Виктория. Мърдок се е събрал отново с любимата си Джулия на борда на разкошен пътнически кораб по време на първото му излизане в открито море. Безоблачните им дни обаче са помрачени, когато дъщерята на собственика на кораба изглежда е хвърлена през борда.

Сред заплетените разследвания в новия сезон: Мърдок защитава живота на изобретателя Джеймс Пендрик, след като човек е застрелян по време на представянето на последното му изобретение - филм със звук. Шерлок Холмс се завръща да помогне на Мърдок, когато бавачка изчезва и хора са убедени, че единствено големият детектив може да я открие. Детектив Мърдок се бори още с паяци убийци, морско чудовище, мистериозна смърт на велосипедист и армия от зомбита...

„Криминалните случаи на Мърдок“ – сезон 7 - е по Epic Drama всеки делничен ден от 21:00 от 3 февруари.

На случващия се веднъж на четири години 29 февруари, събота, е Epic Drama премиерата на екшън драмата в две части „54 часа“.

Животът върви мудно в един горещ летен ден през 1988 г., а въоръжен банков грабеж се проваля. Догато бягат от полицията, двама ганстери вземат пътниците от цял автобус за заложници. Последващото преследване се превръща в бедствие.

Полицаите стават за смях с аматьорските си операции, докато националните медии, които преследват най-скандалните кадри и интервюта на живо с бандитите, постоянно им пречат.

Рьоснер, който е идеологът на операцията, дирижира хладнокръвно техните 54 часа слава. Съучастникът му Деговски получава злокобно удоволствие от манипулирането на медиите, но е също непредвидим и брутален. Когато си изпуска нервите, двамата мъже избират две млади жени за заложници, докато скачат в друго превозно средство за бягство. Това слага началото на одисея, която напълно излиза от контрол.

Драмата от две части получи 13 номинации и 9 награди през сезон 2018-2019 г. на филмовите награди. Режисьорът Килиан Ридхоф беше номинират четири пъти и взе награда за драма в Сеул; писателят Холгер Карстен Шмид получи Баварска ТВ награда, а актьорът Албрехт Шуч взе награда за ролята си на фотографа Питър Майер в минипоредицата.

„54 часа“ е по Epic Drama на 29 февруари, събота, в 22:00 часа.

Още един любим герой на Epic Drama се завръща в ефира на ТВ канала в месеца на любовта. „Полдарк“ дебютира с последния си, пети сезон на 9 февруари, неделя.

С началото на новия век всички се надяват на по-светло бъдеще, но миналото хвърля дългата си сянка над Корнуол. Рос Полдарк е решен да остави Уестминстър зад гърба си и да прекарва повече време с хората, които обича. Но когато стар приятел се нуждае от помощ, Рос е принуден да се изправи срещу установения порядък и да постави под въпрос собствената си лоялност към краля и страната. Семейство Енис се събира, за да се присъедини към каузата, а Демелца трябва да се бори с опасности, докато съдилищата на Джордж корумпират властите, чието влияние се простира над цялата империя.

Това може и да е последният сезон на "Полдарк", но не всички от книгите на Уинстън Греъм, на които е базиран сериала, са намерили място в сюжетните линии досега, така че не е ясно какво може да се случи в бъдеще...

„Полдарк“ – сезон 5 - е по Epic Drama всяка неделя от 21:00 от 9 февруари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com