Дневен хороскоп 20 май

15343
Дневен хороскоп 20 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Любов и пак любов! Залагате началото на дълготрайни отношения, които може да прераснат във връзка за цял живот. Ако сърцето ви е спокойно не се колебайте да му се доверите.

Телец

Акцентът на деня ще е семейството и децата. Не се колебайте да се раздадете докрай за най-скъпите си хора. Навлизате в период, в който всичко свързано с дома ще е на преден план.

Близнаци

Успехът днес ви очаква у дома, колкото и примамливи предложения да имате за пътуване или гости. Не приемайте предложение за участие в заговор или интриги.

Рак

Откажете среща  с приятел или приятели. От нищо може да възникне неприятен конфликт. Денят е добър за кратко пътуване или работа с информация. Може да откликнете и на молба за помощ от съседи.

Лъв

Семейните представители на знака ще бъдат изправени пред любовно изкушение. Възможно е да имате и разправия с деца. Внимателно преценявайте действията си, може да понесете финансови загуби.

Дева

И днес ще бъдете въвлечени в конфликти. Може да се опитате да вложите енергията си във въпрос, който да разплетете и чието решаване ще помогне на други хора.

Везни

И днес ви очаква успешен ден. Ще ви върви особено в работата с информация, набавянето на документи, свързани с партньорски отношения. Лесно ще протича и всичко, свързано с осиновяване.

Скорпион

Терзанията, които ви измъчват днес може да бъдат преодолени. Помислете къде бихте могли да заминете за кратко. Ще ви разведри и приятна изненада, която може да направите за семейството си.

Стрелец

Ще се чувствате малко несигурни заради обърканата информация или ваша представа.  Природата ви няма да ви позволи да оставите нещата така и ще намерите достойно решение на търсенията си.

Козирог 

Акцентът на деня ще положително събитие в професионалната сфера. Това ще се дължи на деликатната подкрепа на важа благодетелка. Ако отдавна не сте се чували с майка си – направете го.

Водолей 

Денят ще ви разтърси с внезапна нужна от равносметка. Хубаво е човек от време на време на тегли чертата и да прави своите изводи. Не бъдете прекалено критични към себе си.

Риби

Днес противоречието ще е свързано с необходимостта от това да следвате определени правила и вашият отказ да ги следвате. С подобно поведение може да навредите сериозно на работата си и скоро да се почувствате много потиснати.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com