Дневен хороскоп за 1 април

11087
Дневен хороскоп за 1 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Въпросът днес няма да е в това как правите нещата. В това отношение всичко е наред. Може би просто сте съсредоточили силите си не върху този обект, върху който трябва.  Огледайте се около себе си и подберете правилните цели.

Телец

Това е подходящ ден за невинни манипулации. Хората ще ви вярват за всичко, което кажете и няма да се усъмнят в нищо. Не забравяйте, че денят си има край и следва нов де в който нещата ще са коренно различни.

Близнаци

Лекотата, с която хвърляте пари за не дотам важни неща ще ви донесе не малки загуби. Когато става въпрос за финанси трябва да мислите много повече и да внимавате в действията си.

Рак

Този понеделник ресурсите, с които разполагате ще са много ограничени, по тази причина ще трябва да ги изразходвате много внимателно. Дръжте очите си отворени на четири и бъдете много предпазливи.

Лъв

Способността ви да проявявате съчувствие ви дава възможност да разбирате по-добре хората. Вие сте способни да вникнете в преживяванията и желанията, съвсем квалифицирано да им забършете носовете и т.н.

Дева

Този понеделник няма да ви свърта на едно място. Опитайте се да не се разсейвате с всяка дреболия, която ви се изпречи на пътя. Въведете ред  в действията си и съсредоточете силите си върху едно конкретно нещо.

Везни

Този понеделник ще си имате работа с нещо, което не разбирате много добре. Не се срамувайте да си го признаете и  смело задавайте въпроси. Ако е необходимо посъветвайте се и със специалист от дадената сфера.

Скорпион 

Време е да престанете да почивате на лаврите си. Откога не сте работили истински, откога не сте използвали талантите си? Действайте!

Стрелец

Този понеделник се пазете от делови и най-вече правни капани. Ако нещо не ви е ясно – задавайте колкото се може повече въпроси. Гледайте да има и някой с вас, с когото да обсъдите чутата информация по- късно.

Козирог

2-те зодии, които са били предавани най-много

Предателството боли най-много. В живота на човек има много епизоди, в които той трябва да преглътне горчилката от предателството. Това...

Този понеделник може да си позволите да поемете риск, но нека все пак има капка разум в него. Демонстрацията на сила ще повиши очакванията към вас и после няма накъде да бягате – ще трябва да се докажете.

Водолей

Мислете за последиците във всичко, което правите днес. Колкото и да сте добри и вие правите грешки, днес някоя от тях може да е фатална.

Риби

Този понеделник имате реалния шанс да станете по-богати. Не очаквайте да завалят пачки пари към вас. Печалбата може да бъде в духовен аспект.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com