Дневен хороскоп за 1 февруари

18390
Дневен хороскоп за 1 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ще сте най-продуктивни до обяд. През това време ще можете да свършите всички задачи за деня, а след обяд да се отдадете на заслужена почивка.

Телец

Този петък  е добре да прекарате, колкото се може време в приятна компания. Ако още никой не ви е поканил на парти, то вие поканете някого. Нещата ще са организирани точно по начина, по който си ги представяте.

Близнаци 

Този петък ще бъдете изключително продуктивни. Това не означава, че ще ви бъде лесно. В голяма част от нещата, които правите ще трябва да проявите сила на характера.

Рак

Този петък ще се чувствате отговорни за всичко, което се случва. Човек няма как да влияе на всичко, така че обръщайте повече внимание на добрите новини вместо на лошите.

Лъв

Месечен хороскоп за февруари 2019 г.

Овен Очаква ви месец, изпълнен с много професионални задачи. Разбира се, никой не ви задължава да ги изпълните, но това със сигурност...

Този петък е възможно да се окажете инструмент в нечии ръце. За да го избегнете постарайте се да избягвате впускането във всякакви интриги. Съществуват други много и различни начини за забавление.

Дева

Този петък не обръщайте внимание на безпочвени нападки, защото така или иначе без тях няма да минете. Оставете ги да си говорят, може да сте сигурни, че няма да посмеят да предприемат някакви сериозни действия.

Везни 

Този петък е чудесен ден да вземете някой със себе си и да направите незабравим шопинг. Забавлението ви е гарантирано, особено ако поглеждате етикетите с цените и внимавате, за какво харчите.

Психичните заболявания имат своите физически симптоми

Някои проучвания показват, че психичното заболяване често може да се прояви като физически симптоми. Депресията може да се прояви като ...

Скорпион 

Този петък е добре да мислите усилено и най-вече да накарате мозъка си да действа много бързо. Все пак осигурете му необходимите почивки, за да не прегрее.

Стрелец

Този петък ще бъдете обхванати от желание за съревнования. Не е лошо човек да се съревновава с колегите си, но внимавайте какво правите, за да не ви обвинят в използването на нечестни средства.

Козирог 

Седмична прогноза за времето за 28 януари-3 февруари

Първият ден от новата седмица ще започне без валежи. Над цялата страна ще бъде предимно облачно с максимални температури между 3 и 12&n...

Този петък оставете въображението ви да ви отведе, където иска и даже да прескочи границите на реалността. Това ще е добър начин да разпуснете и да повярвате в себе си.

Водолей 

Този петък не таете тайни. Ще ви личи прекалено много, а може и да има обидени. Бъдете дипломати, но си кажете всичко, което мислите. 

Риби

Този петък избягвайте всякакво натоварване. Много вероятно е да ви хрумне интересна идея за пресъздаване в реалността. Не я подминавайте. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com