Дневен хороскоп за 1 март

24755
Дневен хороскоп за 1 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда не се колебайте да преминавате през всичко, което се изпречи на пътя ви. Все пак е препоръчително да го направите с елегантен скок, отколкото да газите

Телец

През този ден ще научите интересна информация за ваш близък. По реакцията си ще може да разберете и много за себе си. Бъдете по-снизходителни.

Близнаци

Тази сряда ще са успешни всички видове преговори. С лекота ще се разбирате и с най-големите си конкуренти. В личния живот може да използвате шанса, за да получите това, към което отдавна се стремите.

Рак

Тази сряда ви е дадена, за да огледате добре обстановката около себе си. Има много неща за „разчистване“. Не се колебайте да се разделите с това, което само ви натоварва.

Лъв

Амбициите са хубаво нещо, но не и когато започват за пречат на съня ви. Нищо няма да се случи ако не сте първи във всичко. Няма такъв човек и вие няма промените този факт.

Дева

Този ден ще ви покаже, че несъвършенството също има своето очарование. Дайте му да посъществува известно време преди да го направите самото съвършенство.

Везни

Денят ще е много важен за самочувствието ви. Някой ще се опита да ви критикува. Реакцията на тези думи или действия ще покаже в каква степен вярвате в силите си.

Какви проблеми предстоят за всяка от 12-те зодии през МАРТ

Непременно обърнете внимание на това, което пише в хороскопа ви. Проблемите могат да се решат, ако действате навреме. Овен Бъдете изк...

Скорпион

изкуството ще е това, което днес ще ви разсее от напрежението, което цари около вас. Намерете време за по-дълга разходка вечерта, а преди лягане направете комплекс от упражнения.

Стрелец

Човекът, когото срещнете първи извън дома ви може да бележи развитието на целия ден. Ако не е от любимите ви личности – опитайте се да се абстрахирате от отрицателните си усещания към него.

Козирог

3-те зодии, които ще започнат нова ВРЪЗКА през ЮНИ

ЮНИ месец ни е подготвил много изненади в личния живот. Промени, трепети и стари любови, които ще се върнат от миналото ни. Това са 3-т...

Опитвате се да се държите така, сякаш нищо не се е случило с човек, когото сте наранили. Той не иска да му обръщате внимание, така че отправете жестовете за някой друг.

Водолей

Днес се опитайте да се поставите на мястото на другия. Хората са много различни и имат своите различни желания. Ако държите на някого, обаче, ще трябва да положите усилия, за да го разберете.

Риби

Хладнокръвието ви през последните дни е похвално, но внимавайте да не ви стане навик. Студенината, която излъчвате може да отблъсне някого, с когото не бихте искали да пропуснете да се запознаете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com