Дневен хороскоп за 1 октомври

8864
Дневен хороскоп за 1 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще ви е трудно да изразите мислите си разбираемо. От това може да възникнат някои усложнения в общуването с любимия ви човек. Не позволявайте това да прерасне в конфликт, а търпеливо изчакайте момента, за да обясните добре какво точно сте имали предвид.

Телец

Днес някои от вас ще се изкушат от това да пофлиртуват с някого. Това, напълно разбираемо, няма да се хареса на половинката ви, така че изобщо не се чудете защо ви е сърдит или сърдита.

Близнаци

През този ден половинката ви ще има голяма нужда от вас. Уважете това желание, в противен случай може да си помисли, че го избягвайте или не уважавате нуждите му.

Рак

Днес е добре да проявите повече добросърдечност от обикновено. Половинката ви не е в настроение и няма никакъв смисъл да се прави трагедия от това. Съгласете се с него или с нея и проблемът много бързо ще отмине, че и ще се забрави.

Лъв

Днес половинката ви ще ви предложи помощ. Ако не работи във вашата сфера не бързайте да отхвърляте помощта. Не само защото може да обидите партньора си, но и тъй като идеята му наистина си заслужава.

Дева

Денят предразполага към промяна в отношенията ви с партньора. Може би вече може да подходите с повече вяра за връзката ви и да се решите на по-сериозна крачка, особено ако вече сте заедно от няколко години

Везни

Днес желанията на вашия партньор може да ви дойдат в повече. Резултатът ще зависи от ваша реакция, за която ще ви е трудно да сдържите. Това обаче може да доведе до сериозен конфликт и изясняване на отношенията.

Какво отегчава мъжете от всяка зодия

Един мъж може да напусне жената до себе си заради много и различни причини, които се крият в характера му, определящ се според астролоз...

Скорпион

Денят предполага към грешки и това да забравите важна дата, свързана с отношенията ви. Добре е,че половинката ви няма да отдаде особено значение на пропуска ви и ви остава само да се забавлявате добре.

Стрелец

Не прекарвайте деня у дома. Има прекалено много поводи да се скарате. Излезте с любимия ви човек на разходка. Може да си направите и пикник. Това е гаранция за истинско добро настроение.

Козирог

Дневен хороскоп за 30 септември

Овен Днес ще сте прекалено изнервени. Причината за това ще е абсолютно неясна, поне няма да е външна. Потърсете навътре в себе си, защ...

Днес се подгответе да прекарате деня си на телефона. Половинката ви е далеч от вас и това ще ви тормози. Вземете си резервна батерия.

Водолей

Денят не е подходящ за срещи и запознанства. Затова пък може да отделите време, за да потърсите онова нещо, което той или тя толкова много искат. Запазете изненадата за друг ден.

Риби

Любимият ви човек днес ще се държи неразбираемо за вас. Не търсете логична причина, защото такава няма. Опитайте се да разберете чувствата му или направо го попитайте какъв е проблемът, но мило.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com