Дневен хороскоп за 11 януари

17816
Дневен хороскоп за 11 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Остротата на думите ви днес може да прободе незабравимо нечие сърце. Най-добре използвайте по-щадящи методи, тъй като нападателността ви ще се помни дълго.

Телец

Това е ден, в който ще може да решите с лекота всеки спорен момент във връзката ви. Използвайте тази възможност, за да скрепите дълготрайно отношенията си.

Близнаци 

Остроумието и сладкодумието ви днес няма да са ви от съществена полза. Ще ви съдят по действията, така че запретнете ръкави и си захващайте за работа.

Рак

Денят ще ви залее с предизвикателства. Приемете всяко от тях с благодарност, тъй като те ще ви научат на много. В личния живот ви очаква приятна новина.

Лъв

Ако нещо не ви се прави, значи не трябва да го правите. Това е ден, в който мнозина от вас ще се замислят сериозно дали не е време да сменят сферата си на дейност.

Дева

Това е добър ден за рутинна работа. Не влизайте в нови начинания и най-вече не предизвиквайте спорове. Вечерта отделете повече време за мечтите си.

Везни

През този ден лесно ще може да постигнете набелязаните цели. Ако приключите рано с тази задача, не се колебайте да преминете към следващата.

Това са най-ранимите зодии

Има много темпераментни зодии, които обичат да привличат вниманието. Има обаче и такива, които искат точно обратното. Те не смеят да п...

Скорпион

Този петък не се оглеждайте за нещо ново. Имате доста започнати и недовършени дела и не ви трябва допълнителен товар и ангажименти.

Стрелец

Денят може да ви изненада с интензивността си. Ако не сте готови за предизвикателства, най-добре не започвайте изобщо. Преценете добре силите си.

Козирог

Седмичен хороскоп за 7-13 януари

Овен Това е седмица, в която ще може да се отпуснете. Нищо не е толкова спешно, колкото изглежда. Ако имате притеснения, свързани със ...

Потърсете вариант, в който ваш колега да може да ви замества, когато се налага. Не е удобно само вие да сте отговорен за някои дейности. Дайте си глътка въздух.

Водолей

При решаването на сложен въпрос днес се обърнете за съвет към специалист. Няма нищо лошо в това, напротив - показва отговорното ви отношение към нещата.

Риби

Днес се опитайте да се отдалечите от проблемите, като не мислите за тях или си представяте положителното им разрешаване. Периодът е спокоен и ще имате възможност да опитате различни техники за релаксиране. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Японски психолози: Бърз трик, с които да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com