Дневен хороскоп за 11 юли

21632
Дневен хороскоп за 11 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда ще бъдете изправени пред предизвикателството да проявите търпение. Помислете си, че не ви се случва всеки ден и може би ще ви е по-лесно са издържите на това предизвикателство.

Телец

Тази сряда не давайте вяра на сладки и мили приказки. Не че не ги заслужавате, но това съвсем не е случайно и целта не е от най-благородните. В отговора си се ограничете до усмивка.

Близнаци

Това е благоприятен ден за раздяла с вредните навици. Спешно трябва да се разделите или промените някои от тях. В противен случай вече няма да ви изслушват със съжаление.

Рак

Още сутринта  ще бъдете зарадвани с добра новина. Не се осланяйте само на нея, обаче. Усилията да я задържите в живота си тепърва предстоят, но те ще ви донесат и много удоволствие.

Лъв

Ето защо не си щастлива според зодията

Всяка една зодия има черта, която и пречи да живее по-щастлив и хармоничен живот. Именно затова, за да го постигне, всяка зодия трябва ...

Това ден, който може да ви припомни отминала любов. Възможно е да нахлуят стари чувства, но не се подавайте. Склонни сме да помним само доброто. Ако беше така сега нямаше на различните страни на пътя.

Дева

Очаква ви успешен ден, в който ще сте изключително тонизирани. Всичко, с което се захванете ще има успех, така че не отлагайте работата, а действайте. 

Везни

Това е ден, в който ще трябва да положите усилия, за да постигнете набелязаното. Възможни са пререкания с повишен тон. Не излизайте от добрия тон, обаче, защото и това ще се има предвид за победата ви. Правете неочаквани паузи, за да заблудите събеседниците си, че сте се объркали.

Седмичен любовен хороскоп за 9-13 юли

Овен През тази седмица може да възникнат конфликтни ситуации между вас и партньора ви и това да промени коренно пейзажа във вашата връ...

Скорпион

Това е ден за очертаване на ясни граници. Понякога е много важно да се знае какво иска човек и да изказва ясното си желание. В противен случай в живота му нахлуват нежелани събития. Спестете си това неудобство.

Стрелец

Това е ден, в който може да се поглезите. Не позволявайте на никого да ви спира. Имате право на всичко, което ви доставя удоволствие.

Козирог 

Седмичен хороскоп за 9-15 юли

Овен В началото на тази седмица няма да имате никакво желание за работа. Пък и няма да ви върви особено в интелектуалните дейности. С...

Успехът ви днес ще е свързан с изкачване на стръмни пътища. Никак няма да ви е лесно, но скоро ще си бъдете изключително благодарни, за всички усилия, които сте положили. От сега мислете как ще се възнаградите.

Водолей

Плановете са едно, но случващото се - съвсем друго. В живота винаги има баланс, а вие получихте много пред последните седмици – не го забравяйте. Сега е време да поседите на стола на наблюдателите.

Риби

Това е ден за подреждане на приоритети. Поставете желанията си на първо място. Ако вие не се чувствате добре, няма как да продължите напред.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно