Дневен хороскоп за 13 декември

17907
Дневен хороскоп за 13 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще бъдете силно изкушени. Не бързайте да консумирате щастието си веднага, нищо че ви е в кърпа вързано. Насладете се на процеса.

Телец

През този ден може да изпитате някои неудобства. Не всичко на този свят е перфектно и всъщност това ще внесе дадено разнообразие. Заложете на интересното.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Стрелец

Януари посветете на семейството. Децата порастват бързо и много скоро ще разберете, че важните моменти са отминали. Не пропускайте това...

Близнаци

През този ден намалете общуването до минимум или поне хората около вас. Съществува риск да се разстроите от дадена информация и няма да ви е приятно да има много хора около вас.

Рак

Денят ще изисква бърза и незабавна реакция от ваша страна. Посъветвайте се с интуицията ви, но и се опитайте да проявите далновидност. Без компромиси няма да минете.

Лъв

Годишен хороскоп за 2019 г. - Скорпион

В началото на годината ще имате енергия да извършите истински подвизи, но това не е подходящ период за промени. Най-добре насочете енер...

През този ден не бъдете прекалено подробни и описателни. Рискувате да разкриете прекалено много за себе си и да станете уязвими по този начин.

Дева

Избягвайте да взимате важни решения днес, тъй като концентрацията няма да е от най-силните ви страни. Рискувате да направите сериозни грешки с дългосрочни последици.

Везни

Това е ден, в който да помислите за себе си. Не се пренебрегвайте заради когото и да било, колкото и да ви е близък. Вашата цялост е най-ценна.

Седмичен хороскоп за 10-16 декември

Овен През тази седмица ще се окажете в центъра на събитията. Това може да повиши авторитета ви и да направи известна личност от вас. О...

Скорпион

Днес ще имате прекалено голям апетит към всички и към всичко. Задължително редуцирайте желанията си, в противен случай рискувате да останете прекалено разочаровани.

Стрелец

Това е ден, в който да се погрижите за външния ви вид. Може да си купите и нова дреха или обувка. Изберете стила преди всичко и не залагайте на прекалено ярки цветове.

Козирог

Годишен хороскоп за 2019 г. - Везни

Януари е добър месец за работа върху усъвършенстване на характера ви. Това е време, в което може да ви се наложи да взимате бързи реше...

Денят ще ви изправи пред избор и няма да ви е лесно, но на кого ли му е. Бъдете анализиращи и разсъдителни. Емоциите оставете за празнуването след това.

Водолей

През този ден ще имате възможността да възстановите ваши загубени позиции.  Не пропускайте възможността за действие, тъй като не е ясно кога отново ще имате подобен шанс.

Риби

Това е ден, в който да дадете воля на фантазията ви. Ваша необикновена идея може да се превърне в гарант за успешното развитие на професионалната ви кариера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com