X
 
 

Дневен хороскоп за 13 ноември

12053 0
Дневен хороскоп за 13 ноември
Снимка: Istock/Guliver
Овен

Тази сряда е много вероятно да си помислите, че не сте на правилното място. Дайте си повече време да се огледате около себе си и да разберете защо сте тук. 

Телец

Това е ден, в който да получавате. Рискувате обаче да свикнете с това положение. Намирайте време да отвърнете с взаимност, за да не се окажете с празни ръце.

Близнаци

Ситуацията, в която се намирате в момента е едно изпитание.  Понякога е добре сами да вдигаме летвата, за да не ни я вдигне някой друг.

Рак

Очаквате да ви четат мислите, а това е невъзможно. Задайте конкретните въпроси, за да имате точните отговори. Бъдете достатъчно ясни. 

Лъв

Тази сряда ще разберете колко е  хубаво да забравиш. Ще ви върнат услуга, която отдавна сте изтрили от съзнанието си, но този на когото сте я направили не ви е пренебрегнал.  

Дева

Днешният ден обещава лесна печалба и спечелване на позиции. Ако може да реагирате срещнете се с онези хора, от които зависи да наложите своите виждания там, където желаете.

Везни

Днес ще имате по много от всичко, с  което се заемете. Важното е да изберете такива дейности и мисли, които не биха могли да ви наредят, не само в момента, но и в един по-късен момент.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11-15 ноември

Овен През новата седмица е важно да работите върху подобряването на комуникацията. Ще се почувствате принудени да говорите, колкото и ...

Скорпион

През този ден енергията ви ще е в повече и рискува да премине в агресивност. Освен това събитията сякаш ще подтикват към несдържаност от ваша страна.

Стрелец

Денят не е предназначен за назидание, а за раздяла със старото и ненужното. Може дори да ви бъде взето нещо, не по ваше желание. Оставете го да си отиде. Така е трябвало да стане. Не употребявайте алкохол.

Козирог

Седмичен хороскоп за 11-17 ноември

Овен През тази седмица ще се увеличат усилията ви за постигането на по-отговорно положение в работата. Няма за кога да отлагате важнит...

Може да се каже, че днес е вашият ден. С лекота ще постигате желаното, така че бързичко си спомнете какво искате най-много.

Водолей

Тази сряда ще получите неочакван подарък. Не проявявайте излишна скромност. Изживейте радостта от придобитото и не забравяйте да благодарите.

Риби

Тази сряда ще имате противоположни усещания. Заложете на това, което не вреди никому и е полезно за вас самите. Не се впускайте в драми. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители