Дневен хороскоп за 14 август

7174
Дневен хороскоп за 14 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който да проверите как е финансовото ви състояние. Не си затваряйте очите пред проблемите. Може да ви се наложи да спестявате известно време.

Телец

Днес не търсете под вола теле. Напълно нормално е да не сте съвършени. Не забравяйте, че никой и нищо не е перфектно и всъщност това е много добре.

Най-добрите съвместимости между зодиите

Всяка една сериозна връзка се гради на честност, доверие, отдаденост, общи интереси, компромиси. Когато тези няколко неща присъстват вр...

Близнаци

Този вторник използвайте за подреждането на спомени. Време е да се отървете от някои мисли, които само ви товарят и връщат в миналото само, за да ви тормозят незаслужено.

Рак

Днес ще се ползвате с изключително добронамереното отношение от страна на околните. Не бъдете мнителни, а им отговорете със същото. Очакват ви много нови приятелства.

Лъв

Ето защо не трябва да прекаляваме с кафето

Малцина са онези, които не прибягват до ароматната напитка, за да се събудят сутрин и да повишат тонуса си, когато са уморени. Темата ...

Днес може да си позволите малко умерена манипулация в любовно отношение. Все пак е много важно да спрете навреме, за да няма по-сериозни последици за връзката ви.

Дева

Днес е възможно да ви бъде отправена известна критика. Забравете за желанието си да изяснявате кой е крив и кой прав. Ако сте пропуснали нещо е най-добре да си признаете, че сте сгрешили.

Везни

Днес звездите ви съветват да се вслушвате много по-внимателно към съветите, които ще ви бъдат дадени от страна на близки и приятели. Сега не сте толкова силни, че да се справите с всички сами.

Учени успяха да забавят стареенето

Специалисти от Ексетърския са провели лабораторни тестове с новите съединения АР39, AP123 и RT01, като ги изпробвали върху ендотелиални...

Скорпион 

Този вторник сте настроени за атака, но всъщност няма защо и с кого да се борите. Намалете оборотите и сменете погледа. Денят ще бъде прекрасен и ще има с какво да ви зарадва.

Стрелец

Този вторник ще сте завидно смели и енергични. Все пак не проявявайте готовност да приемете цялата работа на света, защото просто няма как да се справите.

Козирог

Седмичен хороскоп за 13-19 август

Овен Новата седмица е чудесно време за ново начало във всички сфери на живота. Докато останалите почиват - вие действайте. Точно тези ...

Този вторник може да се окаже прекалено активен. Внезапните решения няма да са ви от полза.Обмисляйте добре думите и действия и оставете емоциите на заден план.

Водолей

Колкото и да ви е неприятно е вторник и е работен ден. От вас ще се очаква да сте във висока кондиция. Желаещите да заемат мястото ви не са малко. Не им предоставяйте тази възможност.

Риби

Очаква ви ден, изпълнен с приятни мигове. С каквото се захванете днес ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com