Дневен хороскоп за 14 декември

13591
Дневен хороскоп за 14 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък ще имате късмет на любовния фронт. Най-сетне ще обърнете внимание на някой, който толкова отдавна се опитва да привлече вниманието ви.

Телец

Този четвъртък е ден за избор на подаръци. Просто ще имате вдъхновение. Ако нямате възможност да напазарувате, поне запишете идеите си, за да не ги забравите.

Близнаци

Не си мислете, че работата няма край. Точно, когато си мислите, че не можете повече ще получите помощ от колеги. Най-добре се сетете за този вариант още в началото на деня.

Рак

Денят е подходящ за проучване на варианти за диети или промяна на храненето ви и начина на живот за подобряване на тонуса ви. Направете си подробен план за действие и започнете с мъничка промяна още от сутринта.

Лъв

Този ден е подходящ за предоговаряне на условия по договор. Имате още време да промените нещата във ваша полза. Направете всичко възможно, за да постигнете своето.

Дева

Този четвъртък бъдете внимателни при покупката на храна. Проверявайте срока на годност и най-добре не правете посещения на заведения, които не познавате.

Везни

Този четвъртък не е подходящ ден за договаряне на условия. Възможно е да забравите много важно условие, без което може да претърпите сериозни загуби.

Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 декември

За кои зодии любовта ще бъде най-важна тази седмица? Разберете какво казват звездите за романтичните ви отношения в следния любовен хор...

Скорпион

През този ден новините няма да са от най-добрите, но пък няма никаква причина да се натъжавате от това. Самите вие може да създадете нови по-добри и да обърнете ситуацията в своя полза.

Стрелец

Този четвъртък е много вероятно да срещнете своя сродна душа. Вие може да сте сигурнив това, но дайте повече време на отсрещната.

Козирог

Най-красивите жени са от тези 5 зодии

Красотата е нещо относително и различно за всеки. Особено щом стане въпрос за женската красота. Някои харесват светли, други тъмни. Ня...

Този четвъртък ще трябва да отделите повече време и внимание на ваш близък роднина. Поради специалните ви качества само вие сте в състояние да се справите с нещата, така че няма как да откажете.

Водолей

Поетите задължения трябва да се изпълняват. Може да има известно отлагане, но не си позволявайте да го правите повече от веднъж.

Риби

Този четвъртък планирайте добре времето си. От много задачи може да не успеете с нито една, докато се чудите с коя първо да се захванете. Ако ви е трудно започнете по азбучен ред.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com