Дневен хороскоп за 14 декември

17548
Дневен хороскоп за 14 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вашите действия могат да доведат до триумф и успех. Не отлагайте за утре срещите, общуването, любовните признания. Дреболиите могат лесно да ви извадят от равновесие.

Телец

Необходимо е да бъдете внимателни. Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но все нещо е останало извън вниманието ви и може да изникне изведнъж, заплашвайки стабилността ви. Отнасяйте се предпазливо към настроенията и очакванията на хората, с които тясно свързвате живота си.

Близнаци

Годишен хороскоп за 2019 г. - Козирог

Отдайте се на пълна почивка през последните дни декември, защото началото на Новата година ще ви предложи изключително много задачи за ...

Поради висока нажеженост на ситуациите най-добре е да предпочитате спокойни и защитени места. Нова тема ще укрепва позициите ви, а вие ще имате възможност да покажете компетентност. В дома ви може да има събития, които да ви накарат да преосмислите бюджета.

Рак

Сега ловко можете да обърнете някое дело в нужната посока, да сключите сделка или да започнете нещо ново. Много неща ще се решават с лекота и в неформална обстановка. Ако ще пътувате, може да очаквате ярки впечатления и приятни срещи и запознанства. Бъдете внимателни на пътя.

Лъв

Повечето от събитията сега се случват в близкото ви обкръжение, но това не значи да зарежете вашите си неща и да хукнете да оправяте живота на другите. Грижете се за собствената си безопасност и интереси, като проявявате мъдрост.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Везни

Януари е добър месец за работа върху усъвършенстване на характера ви. Това е време, в което може да ви се наложи да взимате бързи реше...

Дева

Добре е да посветите деня на общуване с близките, да организирате семейна среща. Ако в дома ви има проблеми или назряват големи промени, може да възникне необходимост от свикване на семейния съвет.

Везни

Трудностите в партньорствата вървят към разреждане, но може да остане неприятен спомен. Предстои ви преоценка на привичните ви модели на поведение. Помислете как е най-добре да действате в бъдеще, като отчитате променящите се условия.

Скорпион

Годишен хороскоп за 2019 г. - Скорпион

В началото на годината ще имате енергия да извършите истински подвизи, но това не е подходящ период за промени. Най-добре насочете енер...

Мислите ви ще витаят навсякъде, само не и тук. Всичко най-интересно ще се случва и ще идва от далече. Възможни са уникални съдбоносни срещи по време на пътуване. Сега сте във „вихъра на танца“ и идеите ви са новаторски и уникални, но точно днешният седмица не е най-подходящ за важни избори.

Стрелец

Този петък водете преговори, търсете решения, но не подписвайте важни документи. И не изисквайте максимума нито от себе си, нито от другите, нека всичко, което правите, да допринася за вътрешната ви хармония.

Козирог

Предстои ви да играете нови роли и да действате по-смело от обикновено. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или признание. Но са възможни и ситуации, свързани с неочаквани и значителни разходи. Важно качество ще ви бъде далновидността.

Водолей

Сега е най-добре да си имате работа с хора, които познавате добре и на които се доверявате. Бъдете търпими, търпеливи и се постарайте да не се дразните от дреболии. И проявете нежност и внимание към половинката.

Риби

Този петък с ваши конкуренти може да ви обединяват необичайни и непредвидени ситуации. Постарайте се да не се дразните и бъдете готови да промените гледната си точка, ако видите, че не сте прави. Възможни са и по-позитивни ситуации, макар че оттенъкът на неочакваност в тях все пак ще намира място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него

Прогонете и блокирайте вашите „приятели“, ако постоянно правят тези 8 неща

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Хората с тази кръвна група са най-красиви
Хората с тази кръвна група са най-красиви

Кръвната група предопределя не само предразположеността към определени заболявания, но и физическата привлекателност. Това показва проучване,...