Дневен хороскоп за 14 декември

17505
Дневен хороскоп за 14 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вашите действия могат да доведат до триумф и успех. Не отлагайте за утре срещите, общуването, любовните признания. Дреболиите могат лесно да ви извадят от равновесие.

Телец

Необходимо е да бъдете внимателни. Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но все нещо е останало извън вниманието ви и може да изникне изведнъж, заплашвайки стабилността ви. Отнасяйте се предпазливо към настроенията и очакванията на хората, с които тясно свързвате живота си.

Близнаци

Годишен хороскоп за 2019 г. - Козирог

Отдайте се на пълна почивка през последните дни декември, защото началото на Новата година ще ви предложи изключително много задачи за ...

Поради висока нажеженост на ситуациите най-добре е да предпочитате спокойни и защитени места. Нова тема ще укрепва позициите ви, а вие ще имате възможност да покажете компетентност. В дома ви може да има събития, които да ви накарат да преосмислите бюджета.

Рак

Сега ловко можете да обърнете някое дело в нужната посока, да сключите сделка или да започнете нещо ново. Много неща ще се решават с лекота и в неформална обстановка. Ако ще пътувате, може да очаквате ярки впечатления и приятни срещи и запознанства. Бъдете внимателни на пътя.

Лъв

Повечето от събитията сега се случват в близкото ви обкръжение, но това не значи да зарежете вашите си неща и да хукнете да оправяте живота на другите. Грижете се за собствената си безопасност и интереси, като проявявате мъдрост.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Везни

Януари е добър месец за работа върху усъвършенстване на характера ви. Това е време, в което може да ви се наложи да взимате бързи реше...

Дева

Добре е да посветите деня на общуване с близките, да организирате семейна среща. Ако в дома ви има проблеми или назряват големи промени, може да възникне необходимост от свикване на семейния съвет.

Везни

Трудностите в партньорствата вървят към разреждане, но може да остане неприятен спомен. Предстои ви преоценка на привичните ви модели на поведение. Помислете как е най-добре да действате в бъдеще, като отчитате променящите се условия.

Скорпион

Годишен хороскоп за 2019 г. - Скорпион

В началото на годината ще имате енергия да извършите истински подвизи, но това не е подходящ период за промени. Най-добре насочете енер...

Мислите ви ще витаят навсякъде, само не и тук. Всичко най-интересно ще се случва и ще идва от далече. Възможни са уникални съдбоносни срещи по време на пътуване. Сега сте във „вихъра на танца“ и идеите ви са новаторски и уникални, но точно днешният седмица не е най-подходящ за важни избори.

Стрелец

Този петък водете преговори, търсете решения, но не подписвайте важни документи. И не изисквайте максимума нито от себе си, нито от другите, нека всичко, което правите, да допринася за вътрешната ви хармония.

Козирог

Предстои ви да играете нови роли и да действате по-смело от обикновено. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или признание. Но са възможни и ситуации, свързани с неочаквани и значителни разходи. Важно качество ще ви бъде далновидността.

Водолей

Сега е най-добре да си имате работа с хора, които познавате добре и на които се доверявате. Бъдете търпими, търпеливи и се постарайте да не се дразните от дреболии. И проявете нежност и внимание към половинката.

Риби

Този петък с ваши конкуренти може да ви обединяват необичайни и непредвидени ситуации. Постарайте се да не се дразните и бъдете готови да промените гледната си точка, ако видите, че не сте прави. Възможни са и по-позитивни ситуации, макар че оттенъкът на неочакваност в тях все пак ще намира място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com