Дневен хороскоп за 14 януари

13458
Дневен хороскоп за 14 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този понеделник ще сте настроени за удоволствия. Това може да предизвика проблеми в работата ви, тъй като от вас ще се очаква да проявите дисциплина  и усърдност.

Телец

Очаква ви изключително успешен ден. Това не означава, че нещата ще се случват от само себе си. Ще трябва да настоявате да се случи вашето, но ще успеете във всичко, което сте намислили.

Близнаци

Днес ще сте образцовия служител, съпруг и всичко, което може да правите. Не се подавайте на суетата, ще изживеете звездния си миг, но сега е време за работа.

Рак

Още от сега планирайте качествена почивка през уикенда. Бъдете щедри към себе си. Потрудили сте се здрави и заслужавате тази награда.

Лъв

Днес очаквайте промени в работния график. Няма нищо страшно в това да предоставите задълженията си на ваш колега, особено ако му имате доверие.

Дева

Денят ще е противоречив. Всъщност всичко ще зависи от това от какъв ъгъл гледате на нещата. А те може да бъдат много по-розови, отколкото си представяте.

Везни

Този понеделник бъдете малко по-подозрителни от обикновено. Не се обвинявайте в параноя. Наблюдавайте внимателно, но без да реагирате.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12-13 януари

Овен Ще почувствате силна нужда да се потопите в уюта на собствения си дом – диван, одеало, топло кафе и нещо вкусно за хапване...

Скорпион

Задачата ви днес ще бъде да си наложите да гледате добронамерено на нещата и да си представите положителния им развой. Неприятностите може да се случват и без ваше участие.

Стрелец

През този ден ще бъдете дадени за пример, така че точно сега не е време да отпускане. Покажете как се правят нещата и дайте най-доброто от себе си.

Козирог

Варненски капитан получи отговор на свое писмо в бутилка от преди 26 години

В далечната 1992-а година варненският капитан Христо Христов пише уж на шега писма, които поставя в бутилка и хвърля в океана на п...

Този понеделник не бързайте да съдите хората по дрехите им. Може да са имали тежка вечер или друга причина. Чуйте ги какво ви казват и как действат.

Водолей

Този понеделник ще се видите със стар приятел. Това ще ви покаже колко много път сте изминали. Не се подавайте на меланхолия. 

Риби

Този понеделник е ден за мислете, а не за действие. Премислете добре стъпките си, особено ако засягат други лица освен вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...