Дневен хороскоп за 14 март

10258
Дневен хороскоп за 14 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден поддържайте самочувствието си на ниво. Всеки може да критикува, но сега покажете най-добро от себе си. Бъдете глухи за чуждите забележки.

Телец

Този четвъртък се освободете поне от половината си вина, простете си. Само така може да продължите напред и да заслужите ново начало.

Близнаци

Този четвъртък бъдете по-лоялни към партньора ви. Сега е момент, в който да покажете своята съпричасност, а тя или той имат голяма нужда от това.

Рак

Този четвъртък е време да си поемете дъх, да се позглезите и да направите всичко, което би намалило напрежението от последните дни. Освен това си обещайте, че повече няма да се подлагате на подобни приключения.

Лъв

Днес ви предстоят важни срещи, от които ще произтекат важни за вас събития и последици. Дайте всичко от себе си, за да сте на ниво и да покажете професионализма си.

Дева

Днес не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които са далеч от вашата компетенция. Рискувате да се забъркате в неприятна ситуация с дълготрайни последици.

Везни

Днес не надскачайте възможностите си. Отхвърляйте извънредното натоварване. Вечерта помислете за планиране на кратка почивка.

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 - 15 март

Овен Комуникацията няма да върви гладко през седмицата, затова обсъждането на сексуалния ви живот с половинката може да ви остави разо...

Скорпион

Днес е важно да се опитате да се поставите на мястото на другия. Само така ще разбере истинските му мотиви и ще имате предимство. Все пак помнете, че битката не печели войната.

Стрелец

Днес посетете място в града, в което до сега не сте били. Една приятна вечеря в ресторант или посещението на галерия ще допринесат за приятното разнообразяването.

Козирог

Как действа Синдромът на разбитото сърце

Известно е, че силната мъка може да нанесе реална вреда на сърцето (Синдром на разбитото сърце.) Сега учените изглежда са открили какъв...

Днес е добър ден за нововъведения. Опитайте нов метод на работа или в друга ежедневна дейност. Резултатът ще е повече от добър.

Водолей

Днес ще ви върви във всичко, свързано с административни дейности - подаване или получаване на документи. Възползвайте се от момента, за да придвижите по-бързо нещата си.

Риби

Днес не си поставяйте много задачи за изпълнение. Имате нужда от психическо разтоварване. Прекарайте по-голямата част от деня в разходки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com