Дневен хороскоп за 14 ноември

9547
Дневен хороскоп за 14 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не се захващайте с дейности, които изискват повишено внимание, ще бъдете прекалено разсеяни за това. В любовта, обаче ще имате своите успехи - насочете енергията си в тази посока.

Телец

Денят ще бъде изключително успешен във финансово отношение. Може да сключите сделката на живота си - не пропускайте шанса и бъдете настоятелни.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12-16 ноември

Ето какво ви чака тази седмица в любовен план според звездите. Овен Като става въпрос за любов, през тази седмица ще се радвате на у...

Близнаци

Идеите ви няма да срещнат възторга на околните. Засега запазете мислите ви за себе си. Още не са готови за широката публика.

Рак

Денят не е подходящ за активни дейности, но ще имате блестящи идеи. Използвайте момента, за да поразсъждавате върху по-сложните казуси в живота ви. 

Лъв

Не отлагайте вечерята за късно - може да ви навреди

Храненето в късните часове на денонощието може да доведе до сърдечносъдови заболявания и диабет заради нарушаването на биоритмите на чо...

Очаква ви активен ден, в който ще се изявявате на няколко житейски сцени. Посрещнете деня с гордо изправена глава и се погрижете за безупречния ви външен вид. 

Дева

През този ден не се бутайте в светлината на прожекторите. Сега имате още довършителни дейности преди да се раздадете на сцената.

Везни

През този ден може да получите изненадваща сума пари или добра новина, свързана с финансовото ви състояние. Добър ден за кандидатстване за заем.

Коя държава има най-влиятелния паспорт?

Има малко неща, които дават по-голяма свобода от пътуването – въпреки че някои паспорти осигуряват по-добър достъп от други, съоб...

Скорпион

Не гледайте прекалено черногледо на света. Промените може да са уморителни, но със сигурност носят положителното в себе си. Остава само да го видите. 

Стрелец

През този ден е добре да опитате нов начин на комуникация. Прекалено дълго не ви се получава по един начин, значи е време да опитате по друг.

Козирог

Седмична прогноза за времето - 12-18 ноември

Новата седмица ще започне със слънчево време над Задната част от страната. По Черноморието ще бъде облачно и се очакват валежи. Максима...

Този ден ще ви даде един дълъг момент на свобода. Сега ще може да направите всичко онова, за което не ви стигаше времето без никой да ви държи сметка.

Водолей

Положителните промени валят една след друга и сте набрали скорост. Сега вече знаете как стават нещата, така че просто не намалявайте темпото.

Риби 

Днес може да си дадете малка почивка, да се отпуснете и да се опитате да не мислите за нищо. Ако внезапно ви обземе непреодолим порив да преминете някое препятствие - подтиснете го!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...