Дневен хороскоп за 15 декември

10002
Дневен хороскоп за 15 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес в семейството ви може да се случат неочаквани промени. Ще стигнете до решение, което напълно ви устройва и дори сте се отчаяли, че може да се осъществи. Може да скачате от радост и да го полеете вечерта.

Телец

През този ден не настоявайте за романтика. Това не е нещо, което се случва по желание и е напълно нормално половинката ви да не споделя вашия плам точно в този момент. За да утолите жаждата си може да си изберете книга или филм с любовно съдържание.

Близнаци

Този ден ще ви подскаже, че не бива да съжалявате за нищо. Каквото е трябвало да стане е станало. Може да ви е трудно да повярвате, но наистина се е случило най-доброто. Ако ще ви подейства по-добре представете си лошите варианти.

Рак

Днес е ден за открития, в които ще научите важни неща за себе си. Дори информацията да е закъсняла или да не е актуална, случилото се ще хвърли светлина върху някои ситуации, които не са ви били много ясни. И това е нещо.

Лъв

Днес партньорът ви ще има нужда от вас. Нещо си е наумил и ще е невъзможно да го убедите в противното. В такъв случай дори не опитвайте. Оставете се на грижите и вниманието му.

Дева

Днес някой ще се опита да натрапи мнението си при това по един доста неприятен начин. Имате пълното право да го откажете, но първо опитайте да сте възпитани. Ако не успеете продължете мълчаливо, както сте замислили.

Везни

През този ден може да видите любимия си човек в съвсем друга светлина. Преди да реагирате бурно си оставете още време за наблюдение. Може пък да не е толкова фатално това, което сте разбрали, а ако е – също ще ви е нужно време, за да измислите план за действие.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Козирог

Отдайте се на пълна почивка през последните дни декември, защото началото на Новата година ще ви предложи изключително много задачи за ...

Скорпион

Днес се вслушвайте внимателно в това, което ви говорят и анализирайте посланието. Някой може да се възползва от доверчивостта ви и щетите ще са сериозни. Най-добре бъдете предпазливи при споделянето на информация за себе си известен период от време.

Стрелец

През този ден не разчитайте  на компютъра или телефона си. Не се сърдете на техниката, че е отказала, ще си припомните някои стари и полезни навици. Отделете повече време на естествените неща.

Козирог

Годишен хороскоп за 2019 г. - Везни

Януари е добър месец за работа върху усъвършенстване на характера ви. Това е време, в което може да ви се наложи да взимате бързи реше...

През този ден ще ви преследват някои опасения, но няма от какво да се страхувате. Съвестта ви е будна и понякога сте прекалено критични към себе си. Приятелите ви ви обичат и често ви прощават още преди да сте сгрешили.

Водолей

Днес ще ви е трудно да си помете дъх от бързината, с която ще се развиват събитията около вас. Ще се опитате да участвате във всичките, но скоро ще разберете ,че това не е възможно, а и по-добре. Не се притеснявайте – ще бъдете информирани за всичко.

Риби

Денят е подходящ за придобиете нещо ново. Може да си купите джунджурийка, а може да добиете ново умение. Или пък да се запишете на курс за научаването на нещо ново.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com