Дневен хороскоп за 16 декември

13376
Дневен хороскоп за 16 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота е подходяща за леки промени във външния вид. Опитайте малка промяна. Тя ще внесе повече настроение в деня ви. След нея може да се решите за по-сериозна стъпка.

Телец

През този ден не влизайте в спорове, особено ако са по тема, в която не сте силни. По-добре изслушайте внимателно двете страни, а после направете собствено проучване по въпроса.

Близнаци

Иска ви се да се справите сами, но в същото време си давате сметка, че е най-добре да потърсите съвет от човек, който е по-наясно с нещата. Не се колебайте и го направете. Не действайте на своя глава.

Рак

Подценявате партньора си, а това може да доведе до сериозни разногласия. Криенето на мнение също няма да помогне особено на връзката ви, така че бъдете откровени.

Лъв

Коя е зодията с която не се разбираме? Част 2

Зодиакалните знаци в хороскопа са различни, както и самите характери на хората, които са родени по определен знак. И както всеки знак о...

Това е ден, в който трябва да забравите да се налагате. Освен ако не искате да се скарате с половинката ви точно преди празниците. Взаимните отстъпки понякога са наложителни.

Дева

Денят предполага ново познанство с интересен човек. Не се изкушавайте да се разкривате прекалено много или да предлагате съвместно прекарване на празниците. Ще има и други.

Везни

Денят може да ви поднесе предизвикателство, свързано с отношенията ви с вашия партньор. Не отстъпвайте от позицията си, но и бъдете добронамерени и оптимисти.

Коя е зодията с която не се разбираме?

Зодиакалните знаци в хороскопа са различни, както и самите характери на хората, които са родени по определен знак. И както всеки знак о...

Скорпион

Кашлицата и любовта не може да се скрият. Намекнете за чувствата, които изпитвате, за да не ви измъчва неяснота. Какъвто и да е отговорът, той ще ви донесе облекчение.

Стрелец

Задачата ви днес е да се поставите на мястото на другия. Много е важно да не приписвате своите мисли и чувства на партньора си. В противен случай няма да изчистите важен проблем между вас.

Козирог

Бъдете двама, за да избегнете деменцията

В технологичния век, в който живеем общуването все по-често се измества от онлайн комуникацията и самотата придобива други измерения. В...

Очаква ви истинско откритие, свързано с обогатяването на светогледа ви. Не се страхувайте да се разделите с някои от старите ви убеждения. Напълно вероятно е да станете един още по-напредничав човек.

Водолей

Обърнете внимание на здравето си. Останете у дома и приемайте повече плодове, зеленчуци и лимонов сок. Не правете компромиси и с облеклото.

Риби

Съботата може да ви изненада приятно с неочаквано обаждане на ваш приятел. Бъдете готови за извънредно парти с много смях и танци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com