Дневен хороскоп за 16 декември

13505
Дневен хороскоп за 16 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят е добър за промени във външния вид. Смело може да се подложите на фантазията на фризьора си. Не робувайте на стереотипи. Освен това косата расте, а промяната внася нов вкус в живота.

Телец

Вложете цялото си вдъхновение и сили, за да съживите нещата във връзката си, разбира се, ако имате желание. При наличието на такова замисленото ще се осъществи много по-лесно, от колкото сте си го представяли.

Близнаци

Това е ден на шоколада, не международен, а на лично ниво във вашите отношения. Кутия бонбони ще подсладят живота ви и допринесат за по-лекото и оптимистично протичане на сериозен разговор. Ако този подкуп не подейства – значи имате истински ценен човек до себе си.

Рак

Днес ще получите предложение, което ще е много примамливо, но за съжаление ще е в разрез с вашите принципи и морални устои. Колкото и да ви се иска, правилното решение е едно – да откажете. В другия случай ще трябва сами да се справите със съвестта си.

Лъв

Годишен хороскоп за 2019 г. - Козирог

Отдайте се на пълна почивка през последните дни декември, защото началото на Новата година ще ви предложи изключително много задачи за ...

Денят не е подходящ за изясняване на отношения, правене на предложения за годеж или, не дай си Боже, брак. Не започвайте и не приключвайте нищо. Пуснете се по течението с ръце зад главата и си свиркайте.

Дева

Днес може да имате разногласия с любимия ви човек. Това е често срещано явление и дори желателно, за да има повече разнообразие и тръпка в една връзка. Ключът е в това как точно се отнасяте към различията си и дали проявявате достатъчно уважение към тях.

Везни

Днес може да бъдете обзети от опустошителна меланхолия. Разбира се, че е имало хубави моменти в миналото, но те не случайно са останали там. Внимавайте да не нараните настоящата си половинка с емоциите си.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Стрелец

Януари посветете на семейството. Децата порастват бързо и много скоро ще разберете, че важните моменти са отминали. Не пропускайте това...

Скорпион

Има доста да наваксвате в оказването на заслужено внимание към любимия ви човек. Служебните ви задължения така са ви завлекли, че съвсем забравихте, че имате някого до себе си. Той или тя обаче не са и вече си задават някои сериозни въпроси.

Стрелец

Днес няма да сте от хората, чиито чувства, емоции и поведение са лесно разгадаеми. Половинката ви обаче ще се опита да разбере какво точно ви има, така че очаквайте инвазия. Тя е от любов, хубаво е да го разберете преди да обвините отсрещната страна в нахлуване в личното пространство.

Козирог

Годишен хороскоп за 2019 г. - Скорпион

В началото на годината ще имате енергия да извършите истински подвизи, но това не е подходящ период за промени. Най-добре насочете енер...

Днес е възможно да ви подразни прекаленият оптимизъм на половинката ви. Това никак няма да е добре нито за вас, нито за него или нея, така че постарайте не само да не ви проличи, а да възприемете бързичко правилният весел поглед върху живота.

Водолей

Днес ще имате възможността да се „качите на главата“ на любимия си човек. Всичките ви прищевки ще бъдат изпълнени. Хубаво е да си поставите граници, по-късно от вас може да бъде поискан реванш. Ще можете ли?

Риби

Това, от което имате нужда е тишина и спокойствие. Вашият партньор – също. Какво по-хубаво от това единомислие. Легнете си рано, вземете си любимата книжка и в леглото. Тази атмосфера понякога е незаменима.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com