Дневен хороскоп за 16 февруари

13653
Дневен хороскоп за 16 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък на хоризонта ще се появи изключително интересна личност. Най-добре запазете мълчание, за да имате време да го опознаете добре и да го спечелите като приятел.

Телец

Днес не се поглеждайте назад, но се оглеждайте отстрани. Добре е да знаете какво става около вас, но просто информативно, а не за да се съобразявате с хорското мнение.

Близнаци

Денят ще бъде смесица от различни настроения и събития със смесено значение. Важното е да не се подавате нито на гордостта, нито на меланхолията, а да запазите един добър баланс.

Рак

Много е важно да знаете какво точно си мислите. Бъдете верни на себе си, но имайте реална представа за това, което е възможно да се случи и което не е. Един ден всичко ще се сбъдне.

Лъв

Днес ще удържите победа на себе си. Няма да направите и кажете поне половината от нещата, които ви хрумнат. Освен, че ще е добре за околните така и самите вие ще си спестите много нерви.

Дева

Денят ще ви завари в едно настроение, но ще приключи в съвсем друго. Ако започнете с лошото, знайте, че скоро ще се изпари. Вечерта ви очаква приятна изненада.

Везни

Днес не се натъжавайте от критиката , която може да чуете по свой адрес. Помислете, че човекът до вас се притеснява. Опитайте се да обясните спокойно своите доводи.

Стрелец

Това е ден за изчистване от лошите мисли. Просто си забранете да виждате нещата в тъмни тонове, както онези, които са свързани с вас, така и за останалите. Ще видите как ще ви стане по-леко.

Скорпион

Днес е много важно да бъдете честни със себе си. Ако признаете грешката си ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Само силните виждат слабите страни у себе си.

Козирог

3-те зодии, които не искат сериозно обвързване

Има периоди в живота на човек, в които не е готов за обвързване и нищо не би се получило. Понякога имаме нужда да останем сами със себе...

Денят ще бъде изпълнен с напрежение, но точно от това имате нужда. Сега не е моментът да стоите на едно място. Не се притеснявайте, че ще пропуснете нещо от бързане.

Водолей

Този четвъртък ще чуете много скъпо за вас признание. Не оставайте да лежите на лаврите и докажете, че напълно заслужавате това, което искате да ви се даде.

Риби

Денят ще ви зарадва с нещо, което отдавна заслужавате. Нека това ви бъде като един добър урок, че не бива да се отчайвате. Нужно ви е просто повече търпение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com