Дневен хороскоп за 16 февруари

9844
Дневен хороскоп за 16 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да бъдете по-смели в желанията ви. Потърсете си цел, която действително ще ви накара да се почувствате добре след покоряването й, а не просто дейност, в която да убиете време.

Телец

Тази събота бъдете умерени във всичко. Много е важно да не преминавате никакви граници, дори да сте сигурни, че никой няма да разбере.

Близнаци

Тази събота енергията ви ще се изчерпва с неочаквана скорост. Стремете се да я насочите към смислени неща. Това може да бъде и спортуване.

Рак

Тази събота ви очаква ползотворно пътуване. Много вероятно е освен основната цел да допълнена с други екстри, които ще се появят в движение.

Лъв

Тази събота не се предоверявайте на никого и на нищо, а най-малкото на разни обещания или слухове. Ако го направите съществува голям риск да бъдете въвлечени в неприятна интрига.

Дева

Тази събота е добър ден за въвеждането на ред в дома ви. Може да реализирате и някой стар замисъл, свързан с пренареждане на мебелите.

Везни

Това е ден, в който не е добре да залагате - в буквален и преносен смисъл. Бъдете реалисти и не си правете сметките без главните действащи лица.

Скорпион

Тази събота внимавайте в желанията си и най-вече в това, как ги дефинирате. Възможно е да се получат недоразумения и да се сдобиете с нещо, което никога не сте си и помисляли да пожелавате.

Стрелец

За да премине денят ви спокойно, както подобава на един почивен ден, се освободете от всичко, което ви притиска и верният път сам ще изникне пред вас. Вечерта изберете домашния уют.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 февруари

Овен Чувствате се изолирани в собствената си връзка. Искате да споделите нещо с половинката, но знаете как ще бъде прието, затова го к...

Тази събота ще се стремите да защитавате всички и всичко. Все пак внимавайте, защото не  всички се нуждаят от такава защита и може да обидите някой по-горд човек.

Водолей

Тази събота прекарайте в усамотение - далеч от всичко, което би могло да ви изкушава. Вслушайте се в интуицията си, сега тя може да ви помогне много.

Риби

Тази събота бъдете предпазливи по отношение на здравето си. Важно краката ви бъдат защитени с топли обувки. Не забравяйте шала и шапката и не пренебрегвайте топлите напитки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...