Дневен хороскоп за 16 май

12262
Дневен хороскоп за 16 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък е важно да действате целенасочено. Възможно е да се потопите в работа, изискваща вникване в детайлите, но само така  ще постигнете желания резултат. Направете всичко, за да бъдете организирани.

Телец

Очертава се конфликтен ден. Околните  няма да могат да ви разберат лесно, а вие ще се дразните от това и ще ви е трудно да им обясните какво точно искате да кажете. Като капак – възможно е да си изкарате недоволството от напрежението у дома.

Близнаци

Този четвъртък ще сте особено изобретателни. Това ще ви помогне  да се справите със служебен проблем. Решението му, най-вероятно ще се появи благодарение на интуицията ви.

Рак

Денят ще е изпълнен със събития. Ще се редуват приятни и не толкова приятни моменти. Внезапно появили се пречки, ще застрашат ваши партньорски отношения. Използвайте смело натрупания опит и бъдете дисциплинирани- звездите са на ваша страна.

Лъв

Този четвъртък сте в такава ситуация, че хората около вас не ви дават спокойствие. Не сте в изгодна позиция, така че помислете добре преди да реагирате. Звездите ви съветват да сте сдържани.

Дева

Този четвъртък ще върви особено на тези представители на зодията, които се занимават с научна дейност.  Устремът ви няма да позволи да оставите работата си незавършена, което ще допринесе много за развитието ви.

Везни

Този четвъртък изострената ви интуиция и усет към хората и нещата ще ви помогнат да се справите успешно с проблем, свързан с дома или децата.  Смело използвайте всеки метод или идея, които ви хрумнат.

Скорпион

Въображението ви през този ден ще е толкова богато ,че едва ще смогнете да  споделите идеите си. Възможно е това да ви изнерви и да реагирате бурно в дадена ситуация. На всяка цена трябва да сдържите нервите си,  в противен случай това може да навреди не само на репутацията, но и на здравето ви.

Стрелец

Паричен въпрос, вероятно, свързан с наследство може да предизвика конфликт между вас и ваши роднини. Проблемът ще изникне внезапно, но в крайна сметка ще се реши във ваша полза.

Козирог

Седмичен хороскоп за 13-19 май

Овен Новата седмица ще премине под знака на засилени контакти с ваши приятели. Във вторник дори да сте по-натоварени в работата, това ...

Чувствата ви ще хармонират с реакциите на околните Този четвъртък. С лекота ще прокарвате убежденията и идеите си.  Хрумванията ви ще идват по-скоро интуитивно, но ще се котират в службата.

Водолей

Този четвъртък ще се посветите на семейните отношения или на тези с партньори.  Ако на дневен ред са проблеми, свързани с недвижимост – доверете се на себе си и действайте смело. Достатъчно сте отговорни и дисциплинирани.

Риби

Денят ви носи спокойствие. Това ще допринесе за изявата на творческите ви способности, където ще може да вложете въображението си. Всичко каквото започнете Този четвъртък ще има успех.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com