Дневен хороскоп за 17 август

11833
Дневен хороскоп за 17 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Последователността ще бъде ваш пъърви приятел в днешния ден. Не се притеснявайте да не изпуснете срокове. Добре свършената работа си е добре свършена работа!

Телец

Осланяйте се повече на опита на другите. Наблюдателността може да бъде прекрасно качество и да ни спести много грешки. Не всичко трябва да изпробваме на себе си, за да разберем, че не работи.

Близнаци

През този ден не се предоверявайте на хора, които познавате от скоро. Колкото и да сте сигурни в професионалните им качества, в случая може да надделеят лични, а това може да се обърне срещу вас.

Рак

Помислете добре какво искате да задържите в живота си и какво не. Не се водете от съжалението, но и запазете човешкото в себе си. Спазвайте максималния баланс между практичност и съчувстие.

Лъв

Кои зодии са най-големите кралици на драмата?

Някои хора по природа са много сериозни и винаги знаят какво искат. Други обаче са точно обратното, те са родени кралици на драмата. То...

Нямате право да не продължите напред. Колкото и да бавите темпото, в един момент ще ви се наложи да наваксате, но тогава ще трябва да положите много повече усилия.

Дева

През този ден оставете притесненията настрана. Сега е моментът да блеснете. За целта извадете на бял свят ваши качества, които не сте демонстрирали до момента.

Везни

Денят ще ви даде знак, че трябва да забавите скоростта и да помислите повече за себе си. Намерете време за почивка, за разтоварване и начин да се фокусирате върху по-положителните неща от живота.

Защо се проваляме

На пръв поглед всичко изглежда именно така - животът си е такъв, ние сме пешките, които чат-пат му се размятат по шахматната дъска, пон...

Скорпион

Сега е моментът да се договрите с вашия партньор по спорните въпроси във връзката ви. С манипулация или не ще постигнете своето. Актът не е еднократен обаче, ще е нужно да полагате усилия и в бъдеще, за да поддържате ситуацията, такава каквато я искате.

Стрелец

Денят е подходящ за предприемането на кратко пътуване. Най-добре посетете място, на което вече сте били и с чиито условия сте запознати. Не рискувате с непозната компания.

Козирог

Имаш връзка с Рак, Скорпион или Риби? Тогава прочети това...

Това са водните знаци, които са отдадени на сетивното. Рак, Скорпион и Риби са едни от най-добрите зодии за връзки. Понякога правят ком...

Денят обещава много лутане и времето ви ще премине главно в това. Не си мислете обаче, че си губите времето. Важно е да определите точно целите и приоритети си, за да не си пилеете силите.

Водолей

От вас ще се очаква да покажете малко по-сериозно отношение към нещата. Чувството за хумор е хубаво нещо, но все пак се въздържайте да го проявявате в пълната му сила към хора, които ви познават отскоро.

Риби

Денят предполага да проявите повече самочувстие и търпение. Отнесяйте се мъдро към събитията и това ще ви спести сили от нерви, които да използвате за истински ценните неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com