Дневен хороскоп за 17 декември

13664
Дневен хороскоп за 17 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще сте просто неотразими. Всяка ваша дума или постъпка ще бъде приемана с възхищение. Възползвайте се от ситуацията.

Телец

През този ден ще може да си позволите да поемете премерен риск. Обмислете добре условията и предвидете всеки бъдещ резултат. Дайте си добре сметка бихте ли понесли всички последици.

Близнаци

Очаква ви балансиран ден. Не очаквайте прекалено много. Винаги има и от едното, и от другото. Радвайте се на хармонията.

Рак

Този понеделник не избързвайте с решенията, особено ако последиците от тях трудно биха се променили. Не мерете всичко с едни и същи везни. Различните хора и ситуации изискват различен подход.

Лъв

Денят ще ви завари неподготвени за много изненади. Планирали сте някои сериозни дейности, но помислете кои от тях може да отложите, за да се насладите изцяло на приятните преживявания.

Дева

Понякога липсата на събития е добра новина. Точно това ще ви се случи днес. Може да сте сигурни, че днешното ви спокойствие ще е вашият късмет.

Везни

През този ден някой ще ви покаже, че ви цени изключително много. Не се чудете защо – напълно заслужавате подобна оценка. Възползвайте се максимално от проявената симпатия.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Стрелец

Януари посветете на семейството. Децата порастват бързо и много скоро ще разберете, че важните моменти са отминали. Не пропускайте това...

Скорпион

Денят е чудесен за анализирането на идеи за нов бизнес. Опитайте се да разгърнете максимално далновидно идеите си, като предвидите всички възможности и препятствия по пътя ви. В никакъв случай не се отказвайте от начинанието си.

Стрелец

Предстоят ви важни задачи за изпълнение, но ще има много фактори, които да ви разсейват. Въоръжете се с воля и направете всичко, за да устоите на изкушенията.

Козирог

Годишен хороскоп за 2019 г. - Козирог

Отдайте се на пълна почивка през последните дни декември, защото началото на Новата година ще ви предложи изключително много задачи за ...

Този понеделник може да съжалите за ваша постъпка. Не се обвинявайте, със сигурност сте направили най-доброто за момента, а нищо не е непоправимо.

Водолей

Това е ден, в който ще бъдат подложени на изпитание сериозността на вашите намерения. Оставете шегите и хумора на страна и извадете на преден план най-дисциплинираната част от характера ви.

Риби

Този понеделник бъдете максимално хладнокръвни и далновидни. Емоциите не дават добри съвети. Приемете фактите, такива каквито са и мислете за бъдещето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com