Дневен хороскоп за 17 февруари

17891
Дневен хороскоп за 17 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който нещата ще са трудни за разбиране. Затова не прибързвайте с оценките или изводите. Каквото и да става в главата ви – не го изричайте на глас. Не давайте обещания и не поемайте отговорности.

Телец

Денят може да ви се стори безкраен, поради монотонността си. Малко ще е във вашите ръце, за да промените това. Затова пък ще може да си починете повече, което също е нещо.

Близнаци

Днес ще разберете, че сте направили погрешни изводи за ситуация, свързана със семейството. Не бързайте да се отчайвайте. Дайте си време, за да възприемете истината. Изход ще се намери.

Рак

Денят може да ви завари неподготвени за важно събитие. Съвсем малко време ще ви е нужно, за да се окопитите и да влезете в ритъм. Освен това никой друг няма да забележи изненадата ви.

Лъв

Днес може да се каже, че късметът ще е на ваша страна. Ще успеете да убедите партньора си за нещо, което се опитвате да постигнете от месеци. Освен задоволство промяната ще донесе и повече задължения за вас.

Дева

Денят ще ви позволи да се насладите на свободата си. Много от нещата, към които се стремите са съвсем близо до вас и съвсем не е ясна причината, поради която ги пропускате.

Везни

Денят е подходящ за внасян на ред в домашния бюджет. Помислете от какво може да се откажете, за да си позволите заниманието, към което се стремите. Вариантите може да се окажат дори повече.

Скорпион

Денят ще ви подари благодарността на ваш приятел. Втората част на деня бъдете готови за изненадваща задача от страна на ръководството. От вас ще се изиска да покажете бързина и гъвкавост.

Стрелец

Денят е добър за планиране на екскурзия или служебно пътуване зад граница. Настоявайте да уредите всички подробности по ваш вкус и не оставяйте неизяснени подробности за престоя ви.

Козирог

Този ден може да ви върне в детството ви. Равносметката ще е изключително във ваша полза. Много от нещата, за които сте мечтали са постигнати, така че е време за набелязването на нови върхове.

Водолей

Трябва да сте разбрали, че когато нещо не се получава е необходимо да се смени тактиката. Прекалено много време буксувате на едно място. Не чакайте да претърпите загуби, за да се решите на промяната.

Риби

Предразсъдъците и притесненията само ограничават нещата, които може да получите. Решете са на умерен риск и ще видите, че не е чак толкова страшно да имате това, което искате.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com